Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda si ti Skaka vezan za Gorazde iz drugih razloga zbog svog drinskog porijekla a sto se same SDA pomoci tice sigurno vise SDA ima koristi od Gorazda nego Gorazde od nje
Gorazde je vc 24 godine linija i autoput povratka bosnjaka na realnoj osnovi sa firmama u raznim sektorima. Koji SDA nije obezbjedila pa cak ni normalnu saobracajnicu . Preko te Saobracajnice i nesto ulaganja federacije koju je SDA vodila moglo se uciniti da se ljudi vrate u Istocnu Bosnu kako treba. Ni za Srebrenicu nisu sposobni nista osim sto su pokrali a samo Holandija je dala 200 miliona Srebrenici . Dje su pare Skaka?
@ljetozima Kako on da zna dje su pare čovjek samo gradolnačelnik Sarajeva. Funkcija koja je prije njega bila totalno ne bitna. Odradio je on nekog posla čak i finog posla pa postade i to bitno.
@ljetozima pricas gluposti i bez ijednog argumenta. Sve samo izmisljotina.
e moj skakavac, neces ti to moci preko efendije... naucio je on mnogo u ona 2 razreda mejtefa...
Aplaudirati političaru jer je izgradio bolnicu,školu,cestu javnim (našim) novcem je isto aplaudirati bankomatu jer nam je izbacio naše pare
https://m.novi.ba/clanak/250622/otkrivamo-evo-sta-stoji-u-krivicnoj-prijavi-protiv-gradonacelnika-sarajeva-abdulaha-skake
Jel' siguran da je Goražde u pitanju?
Školski primjer silovanja psihe građana.
Gorazde je jedno od nekoliko svijetlih tacaka u BiH. Natalitet konstantno u porastu, svi rade, plate sasvim pristojne, dobri ljudi.
Utvrdite dobro jel mislio na Gorazde. Hebo me svak ako nije mislio na Bihac 🤣
Da li se Skaka susreo sa nezadovoljnim gradjanima Gorazda , koji su izlaskom na ulice izrazili nezadovoljstvo , korupcijom i nepotizmom , koju sprovodi vlast u tom gradu?
@SimpleRed --- koliko ih je bilo ? Šestero , uključujući dva prolaznika.
samim tim sto se tamo rađaju a vamo se ukopavaju
Nisam čito ali mogu predpostavit da je rječ o đamiji, ne sa jednim, ne sa dva nego sa tri munareta, novo "Boss" ozvučenje, i pravi "bošnjačkim" ćilimom sa ugrađenim grijanjem i hlađenjem tabana sa vip ložama za najj-veće vjernike u parlamentu fbih.
Kako je lijepo vidjeti mlade i uspješne politicare koji svakodnevno nesto stvaraju, rade. Skaka je primjer i ostalim kako treba raditi, covjek ne spominje ni stranke niti proziva opoziciju samo djela to je ono sto ostalim fali.
Izgleda hoće i polupismeni berberin Skaka da stavi malog đokicu kod Obuće.
Sta ima Skaka da obecava?! Gdje je Federalna Vlada, a prije svega Vlada BPK sa projektima i idejama razvoja.Ja bi se ubio odmah da moram cekati Skakinu sadaku.
Spojiti sarajevski i bpk kanton!!!!!!!!