Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda ima odličan program za nekih 10-tak porodica da se uhljebe i opušu sve što se može a narodu bace mrvice
Čuli smo kako si izabran moj Skaka..od Asima..nemoj molim te vrijeđati našu inteligenciju..ti si obični aparatčik..bez ideje i vizije bilo čega..idi radi šta si radio prije ove nezaslužene funkcije
hadzibajra mafijas teski
Bolje da Hadžibajrić privatizira nego da SDA raskući i da instalira svoje uhljebe.Hadžibajrić je najbolji načelnik do sada to je i pokazao
Ne prdi svega ti !!!
Nije Skaka izabran, vec je je Asim nastimo da bude postavljen za gradonacelnika!!!!
Sve i da je neko privatizovao 1 opstinu, Skaka je privatizovao cijeli grad! Mozemo li dobiti izvjestaj o utosenim sredstvima gradjaja, ukljucujuci i besmisleno bojenje fasade Vijecnice, koju je takodjer privatizovao!!
Nisam SDA. Ne podrzavam ih. Ali kako je ljigav i prgav Hadzibajric to je nevjerovatno! Ocevi cuvajte svoje kcerke kad su u blizini Hadzibajrica
Trebo bi ti Stari Grad obogatiti kako LONGITULILALOM i onda bi bilo taman!
Zasto se dobri Ibrahim nije pojavio na debati sa ostalim kandidatima, zastooo?? Cega se prepao lopov,cegaaaaa? Podrska za Juku.
POTPUNO JE SVEJEDNO DA LI ĆE POLICIJA RASPISATI POTJERNICE ILI ĆE VLAST RASPISATI IZBORE. ISTE SLIKE BIĆE LJEPLJENE PO GRADU.
ima odličan program za nastavak bogacenja pojedinaca, lopova ko i do sada...
Laz, obmana, laz...i tako do kraja clanka...
Samo mi objasnite kako vam je nosioc liste za SG neko je na proslim izborima zajedno sa Hadzibajricem drvlje i kamenje bacao na SDA?Pricao da je SDA LOPOVSKA, KRIMINALNA itd i sad vam NOSIOC LISTE?! KAKO?
@keran pa isto kao što je optuzeni ratni kriminalac prema Skaki bez mrlje. Vidis da je frajer udaren u glavu
Ovaj program s respiratorima što ste nam pokazali, dosta je za sva vremena. Pa bolje bi bilo da su ti novci uplaceni u fond za liječenje u inostransrvu bolesne djece.
Poznata familija po sunetu djece. Ti greskom i bez muda osta. Jado gasim kanal na kojem se pojavis
Jel i ovome pedala iduce hevte???