Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralju ni ti vise ne znas jesil poso ili doso
ovako bi i naš gavrilo
Nakon izbora, ovaj će da sadi krompir.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kud ćeš veću mafiju od SPCa , 😎
Tako je Dritane, Serpski Junače.
A jake vam policije
Oj turcine u nevolji kume....
Ovaj Dritan nije veliki političar, ali mislim da će uistinu srušiti vladu CG ako smijene ministra policije, jer frajer zna šta smjeraju Krivokapić i Beograd.
'Nijedna poruka ohrabrenja nije stigla na Milovu adresu iz centara moći koji nešto znače. Jedino su mu ostali vjerni saborci i prijatelji u Zagrebu, Sarajevu i Prištini koji su toliko obnevidjeli od srbofobije da u Đukanoviću vide korifeja ljudskih prava, građanskog ustrojstva društva i evropskih vrijednosti'
Svaka cast DRITANE!! sta imas slusac obogaljene SDA bosnjake sta pricaju i Miline debile ahaha
Svaka cast DRITANE!!!
Ti općio sa materom
Ja ne znam kako drugačije da ga definišem osim da se lik ufurao da je veliki politocar koji će sve da riješi,treba neko da mu kate da bi ga koaliciji partneri sutra zaklali i da lik ima 3 posto podrške, nemjerljivu štetu je napravio
Čuj izdao navijače suncokrete 😂😂 'oćel mu oduzeti nagradu Sarajeva. 😂😂 Dritan je spasio Crnu Goru, al' to je nedokučivo da apstrahuje raspamećeni stanovnika favele.
Jel tebe moraju cuvati 24 sata ugazio si ti u zestoku safunjiku
To Abazoviću, samo obaraj. Nemoj molim te da nešto ostane nesrušeno
Ovaj je dozvao Crnogorce pameti. Nakon sljedećih izbora mogao bi praviti bakljave, ili ga možda, Beograd uhljebi za dosadašnje zasluge.
Sejdo=Željko=Dritan....
1 PRAVI CRNOGORAC!!! VRIJEDI VIŠE NEGO 100 SRBINA!!!!!!
ma udri drito