Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpuno se slazem s "nekim" .dajem punu podrsku ovakvom jednom pristupu i mislim da ga treba usvojiti kao model razmisljanja i mijenjanja nase stvarnosti, ako konacno zelimo stvari UCINITI boljim.
...mozda i jednog dana shvatimo da najvise gubimo jer ne podrzavamo jedni druge...skidam pred svakom mladom osobom u ovoj drzavi kapu, koja se odlucila da na bilo koji nacin pokrene sebe ali i ostale...najlakse je kukati, tracati i omalovazavati ako neko nesto i pokusa promijeniti...ma najbolje je da svi fino sjedimo skrstenih ruku, dok nam kreteni unistavaju i ono malo zivota sto je u nama ostalo... P.S. OIA svaka cast!!! Samo tako nastavite!!!
Divno bi bilo da se o svemu slozimo, i da uzivamo u nasoj prelijopoj zemlji, ali do tada nam samo treba truda, rada i dobri lideri
Samo tako nastavite!!! U demokratskoj drzavi valda je logicno da se borimo za svoja PRAVA!! A bez place nema ni RADA!!
Prosle godine je tzv.Medjunarodna zajednica objavila da je od Dejtona do nassih dana ulozzila u BiH $5 milijardi. Ljudi bukvalno na ulici crkavaju, a oni te iste ulozene pare trosse na dnevnice i sve ostalo. SIKTER!