Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta kazu nije Srbija nista kriva, hoce li ovde postavljati tablu, sta kaze Nasa stranka?
@ CaptHusein Naša stranka na vlasti u Priboju? Da se malo ponekad nešto i pročita?
A ovde je Srbija kriva jel? Treba postaviti tablu da pise kako su stradali neki gradjani Srbije od strane pojedinih odmetnutih elemenata...necega. Bas kao sto se predlaze za Kazane. Jel posteno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Piše li na spomen obilježju da su ubice pripadnici srpske jedinice? Hvala!
gooUser1602155574 Ako ne piše (a ne znam), znači da i kod nas ne treba pisati? Znači da nam je najveći domet da imitiramo Srbe ("đikane", "genocidaše", "vlahe"...)? A najveća nam je uvreda kad neko "izjednačava strane"? Molim!
Ima nešto u tom narodu preko Drine, a i ovamo, pročitajte samo njihovu crnu hroniku. Ubistva, silovanja, otmice, masovna ubistva... Utisnuto u genetski kod
Kažu da su fotografije mučenja ove nesretne žene koja je oteta, nešto najstrašnije i najjezivije u dokumentima rata. Lukićeva ekipa je par mjeseci nakon ovog zločina na skoro isti način u Štrpcima, otela, mučila i ubila još 19 civila... Beskrupulozna, perverzna, bezmuda ništarija-Lukić, koja se iživljavala isključivo nad civilima je živjela slobodno sve do 2005.
pravde u Srbiji nije nikad ni bilo niti ce je ikad biti....
gledao sam slike šta su zvijeri radili ljudima i dobiju po 15 godina...sudije ništa bolji od njih
Sa ovakvim zločincima ma vlasti u Srbiji, i srbijanci će se načekati pravde, a kamoli ostali.
Ma nista to To za Srbe se nije desilo Slucajno
Imajte ovo na umu Bošnjaci, eno Bakir sa Vučićem dogovora novu Srboslaviju,
Ne znam što se ti sekiraš zbog toga....članovi NATO-a i EU....ali Vas brine "Srboslavija"....godinama sanjali neovisnu Hrvatsku.....sad opet sanjaju ali iz Austrije,Njemačke, Irske....trbuhom za kruhom i da, vratiću se kad odem u mirovinu...tek tad mogu živjet k'o čovjek??
i posle svega o kom suzivotu pricati...
A kada ce pravda na kazanima stici? Nije stigla, vidjeli smo
Dobra taktika Vučića, nahvata naivne i nevine Bosnjake, onda ih pusti i on ispade mirotvorac...
Bakire, tebao bi se opet zahvaliti Vučiću...
Bruka i sramota. Nema te pravde koja može vratiti žrtve, a ove monstrume svakako treba najstrože moguće osuditi, a ja da se pitam, kaznu bi služili negde u Federaciji.
Ko promoviše Vučića kao lidera regiona...avaz, tv face, raport, pressmedia i the bosniatimes...pametnom dosta...