Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto je ovoliko udruženja u istoj općini.Pa kao da su u ratu bili u različitim državama pa svi moraju imati svoja udruženja.Koja je razlika između unije veterana i organizacije demobilisanih boraca \'\'.Oćito od ovih izdvojenih sredstava opet će korist imati samo pojedinci.Što bliže vatri bolje ćeš se i ugrijati.Udruženje Zlatni ljiljan dobilo kao i udruženje demobilisanih boraca(minus1000 KM).Pa zar udruženje zl.ljiljana ima članova kao i udruženje dem.boraca.????????Ništa ovdje jasno nije.Mogli smo se podijeliti i prema ulicama.Ko je gdje uzimao reket neka ima i svoje udruženje.
za to su se oni borili. Pa kazu nevladin sektor u nas nerazvijen. Sve ovi pojedose. Cuj 31 iljadarka za socijalnu zastitu, koga, cega, zasto uopste i postoji centri za socijalni rad, i budzetske linije za socijalu??? Dozivotno glasam za onog ko ovu bagru ocisti od lezilebovica i protuha proizaslih iz domovinsko-obrambenog-oslobodilackog-patriotskog rata/borbe/otpora za opstanak u narodu poznatijem kao rat 92-95.