Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma poserem se ja na vase dijaloge.. pricate evo 20 godina sta treba uraditi a nikad nista ne rade(osim sto kradu sve zivo, pa i vjevericama ljesnjake)...
Dok ste vi na vlasti a pogotovu ti i tvoj dodik nema boljih dana u BIH samo dolaze jos gori i gori..............................
E moj Spiricu, koji dijalog kad na drugoj strani imate jednog ortodoksnog primitivca a Vaseg sefa Mileta Dodika zvanog REFERENDUM. Sa njim nikad ne mozes izaci na kraj jer njegovim glupostima nikad kraja. S postovanjem.
KAD VIDIM OVE \"POLITIČARE\" POVRATIO BIH ISTOG TRENA. FUJ SVIMA. DABOGDA SVI POTONULI U BEZDAN !!!!!!!!!!!!!
se vise, pa ako se zakuha bit ce sta bude, a ako i ne bude...samo ne rise vise matere ti....pun mi vas je urcic-k
HAHAHAHAHAHAHAH ŠPIROZA PRELJEVA IZ JEDNE KACE U DRUGU SVAKE GODINE... HAHAHAH KAKO OVDJE NE POSTOJI NARODNA MASA DA SMAKNE SA VLASTI POJEDINE LJUDE KOJI UPORNO RADE NA ŠTETU OVIH LJUDI, A ZA DOBROBIT SEBE... VIDI MU GUBICE ODVRATNE MAJKO MOJA..
Dijalog je pozitivna stvar....ali kad to izadze iz tvojih usta zvuci vise kao parodija......jer put kojim vi grabite ti i tvoj coban sef.........je put rata a ne dijaloga !!!!!!
Ko dozvoli ovom jucerasnjem zlotvoru krvolocnih srbskih horda ubica da vlada i komanduje Bosnjanima? Ovaj grobar radi uz muziku i note nacistickog beograda,tuzit ga za neprijateljsku djelatnost,blokade i opstrukcije koje radi nasoj drzavi vec par godina u korist nacisticke srbije!Trazit pod hitno da da ostavku,DOSTA vise ucjenjivanja,podcjenjivanja,blokada i omalozavanja,izdaje BiH-e i gradjana! BiH4EVER!