Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE MALA KAZNA NIJE TO NISTA TREBA NA DOZIVOTNU A ONOG DRUGOG KRIMINALCA ORICA TREBA VJESAT PA DA POCNEMO JEDNOM ZIVJETI KO LJUDI .
On je hradio predsjednistvo u ratu,to zna raja koja je radila u predsjednistvu 92-95
DALIDA (velikim slovima) hvala.
Svaka čast, samo da hoće i ostati punih 20 godina tamo. Za novinare Sarajevo-X, ne može se napisati \"Muhameda Alija Gašija\", ko je pismen vidio da se promijene po padežima i imena i prezime... malo se obrzujte ljudi, nema smisla, ccc.
Nazalost nece Brankovic vidjet zatvora, a nista manje nije ukrao nego gashi.. ali to je nas bivsi premijer i on je van zakona, a sada se mirno i stalozeno sunca na godišnejm odmoru..
a sada Branković pa da se zguze u zatvoru...
KOJA NAIVNOST, PA GASHI JE VANI ZA DVIJE GODINE.. OVO JE BOSNA, SARAJEVO, OVDJE NEMA PRAVOSUDNOG SISTEMA, OVDJE NEMA NICEGA.. OVDJE JE HOROR!!!!
bravo za pravosuđe
Papak jedan, reis se pise malim slovom zato sto ja pljujem na njega. 0 postovanja prema lopovcini reisu. A sto se vas doslja tice, mrs kuci odakle ste dosli familiju vam u usta.
@shumar za par godina ce ga osloboditi za dobro ponasanje i evo ga opet jovo na novo
Mrgu CRNCA , ONOG IZ OZA,da ga malo kara u muriji zajedno sa onim gospodinom šajom,uvaženim intelektualcem,bogatog vokabulara,bakirovog jarana da ih sve crnjo dobro nakara dok im ne napravi ružu od pakašu
puuushiooonaaa gasiiii! to to to to to to to to !
vobra, svaka cast
A STA JE SA OSTALIMA TJ NJEGOVIM POMAGACIMA TJ MISLIM NA ONE STO SU KASNIJE POHAPSILI STO SU PREKO TELEFONA POMAGALI NAJVISE ME ZANIMA ZA ONU VLASNICU BUTIKA MALAGIC SUADA I ONAJ NEBOJSA ONI SU MI NEKAKO ANONIMUSI A JA MISLIM DA SU ONO ZVJERKE ONA MALAGIC IMA BRUKU RADNJI PO SARAJEVU A ONAJ NJEN LJUBAVNIK IMA FERARIJA KOJEG IZNAJMLJUJE GASHIJU ????
ma treba vise oko 100 godina robije za ovakve idiote samo je smijesno to sto je ovo maska kasnije ce ih osuditi na par godina i poslije ih u sjeni osloboditi i eto njih ponovo na ulici najvise za godinu