Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste uvedena linija li koja je cijena 6 km malo vjerovatno
Dragi nasi, uvedena je linija za aerodrom, nadjite podatke na web situ i vozite se autobusom!!! Dobrodosli!
Neko je spomenuo da nije skup parking na sarajevskom aerodromu!?i jos se usporedjuje sa Kanadom!?Da,ali je meni plata 300 KM,a njima?(Kanadjanima!)
Nas je nepismenost i sklonost da komentarisemo stvari o kojima ama bas nemamo pojma dovela u situaciju gdje jesmo. Svako ko procita ove \"komentare\" moze da mu bude jasno da ovi sto pisu i nisu bas nesto puno p....... Aerodrom koji imamo je jedno rijetko mjeso na kojem se nemoramo stidjeti. Od sredjenog okolisa,higjene, ljubaznosti i profesionalnoti osoblja itd. A dragi \"dado\" direktor aerodroma sa Sarajevo taxi standom \"siguran sam da ima puno veze\"
UVEDITE AUTOBUSKU LINIJU SVAKI SAT VREMENA DO GRADA !!! Dosta je taksista lopova, odakle im pravo da drže monopol?
Cijena nije toliko skupa u odnosu na ostale evropske aerodrome. Ja se slazem da su vani plate vece al su zato i cijene parkinga na aerodromima paprene. Ja zivim u Londonu i cijene su visoke i za ove standarde, mada se ne moze porediti servis Londonskog aerodroma sa Sarajevskim. Al na drugu stranu imate Pristinu na primjer koja prevozi torbe prljavim traktorima pa ti opet naplate duplo vise za parking. A sto se tice minuta u vecini zemalja parking je po satu pa cak i ako ostanete krace, oni to pametno zaokruze. Sve u svemu ipak je Sarajevski aerodrom ok i sa dobrom uslugom u odnosu na cijene. I posto niko od nas ne putuje svaki dan nije ni toliko lose platiti ponekad. Bolje je ipak srediti parking u ostalim dijelovima Sarajeva gdje je puno skuplje a bilo bi dobro kad bi cijene bile pristupacnije.
Nista, ja idem biciklom od sada na aerodrom, kontam da ce mi naplatiti barem pola cijene, to jest 1,50 KM, isplatnije je jebi..ga !!
Puno jeftino ,treba najmanje 10 km po satu.
sinoc mi u bbi-u parkirali 2 auta, od 20-21:43 i naplatili nam po 4 sata tj. po 2 km. izgleda i oni poceli da varaju. placanje bilo preko onih aparat...
Uuuuu direktora, sve strucnjak do strucnjaka, sve top menadzeri i piloti. A gdje to u svijetu ima nesto djabe. Gdje se to placa manji porez nego u BiH? I gdje drzava daje ovoliko para djabalebarosima? Drago mi je da ima strucnjaka koji znaju zasurfat i vidjet kolike su tarife low-cost prevoznika po svijetu, al zato pojma nemaju na kojem principu oni rade, niti na kojem principu biraju aerodrome sa kojih lete. A Aerodrom Sarajevo je 2005 dobio dvije prestizne svjetske nagrade, detalje mozete naci na njihovoj web stranici.
Sreca nasa pa imamo ovoliko pametnih i sposobnih forumasa. Predlazem da Sarajevo-x oformi upravni odbor Aerodroma od 10 najjaktivnihih komentatora ovog clanka. Vidim da ste jako pametni i da cete za 10 dana izvuci ne samo BiH nego i cijeli svijet iz krize.
U ovo sam se licno uvjerio prije koji mjesec, bio sam na parkingu nekih 20min, a doslo 3 KM Mislim da nema smisla to al et mogu frljat jer ko god dodje na aerodrom ima para...
Kad se vec blati, da ne zaboravimo i lopovluk u rent-a-car agencijama na doticnom aerodromu... !!!
Kada bi barem postojala mogućnost da se svi posjetioci aerodroma usaglase da ne koriste usluge kafea, parkinga i ostalog nekoliko mjeseci pa bi vidjeli kako bi se cijene ekspresno spustile na normalan nivo. Naravna je stvar da se parking treba plaćati ali ujedno treba voditi računa i o platežnoj moći stanovništva, zar aerodrom treba da se obogati od naplaćivanja te usluge?! molim lijepo!
turska posla. Ukrast\', zaj***bat\', slagat\'.