Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj smeća majko mila
Tacno me sramota kad vidim nas vojni kapacitet
Da zanemarimo oružje. Za rat ti trebaju milioni tona dizela, brašna, ulja, šećera, kukuruza, mesa, ribe, konzervi, mlijeka u prahu, pasulja, pirinča, smrznutog povrća, lijekova, medicinskog materijala... Imate li to braćo bošnjaci? Nemojte odgovarati meni. Odgovorite sebi.
Ovo sam ja vidio i na kalemegdanu. Muzej naoružanja i vojne tehnike.
Jad bijeda i čemer!
Dodik kaže, ne žeilmo muslimansku vojsku, jer Srbi se slabo u nju prijavljuju.
Ako Vucic ovo vidi dobice napad bijesnila.
Ma nema, najjaci smo i regionu.
Wouuu...jaci smo od one Lukaceve ekipe sa Jahorine. Ma nije vazno, ako zatreba da se sta i zarobiti. Jedino dronovi problem, niko od politicara nemoze tako visoko skociti osim bivsih kosarkasa Konakovica i Dodika (pardon on na drugoj strani, trenutno). Video igre mogu poceti.
Boj bije srce, a ne sablja. B komponenta sve gazija do gazije.
Turska ulaze 40 miliona eura u OS BIH
nije loše za pocetak,zarobit cemo
Ko raspolaže ovom tehnikom Srbi , Hrvati ili Bošnjaci . Samo je ispravno donijeti zakon kao u Americi da svako može da kupi oružje tj. duge cijevi tada bi Bošnjaci bili najaći u BiH a vojsku ukinuti jer bi tada Bošnjaci bili prava vojska.
A Srbi i Hrvati su vjeverice pa će glasat za takav zakon. Nikako da naučite dovo nije samo vaša država. Otcijepite svojih 18 % pa donosite zakone po svom ćeifu.
ukinut ovo sve , pakuj kofere ...nema ovdje hajra
Ovo je toliko smijesno da nemam srca komentarisati
Najjaci su ovi komentatori balavci od 16 godina sto ne znaju razliku izmedju m16 i busilice,ali eto ovdje su vrsni poznavaoci.Koga briga za srbiju i hr,Bih nema problema sa njima vecinom su oni ti koji su ovdje dolazili...ali i odlazili uglavnom vodoravno.
Briga bosnjake sto imaju 400km platu , njima samo bacis kost Zeljka komsica, malo henocid , malo Sda njima dosta