Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto fino da se desi
Najlakše je kritikovati. U svijetu posao kontrolora leta je jedan od najrizičnijih sa najviše stresa. Ne dao Bog priznati ljudima koji to rade. Da ne govorimo o tome da su prošli istu obuku kao i kolege sa većih aerodroma. Bože sačuvaj. Čim je nešto domaće, odmah nam ne valja. Nismo bolje stanje u državi ni zaslužili. Ne znamo svoje cijeniti ali zato nam valja sve tuđe. Svaka čast BHANSA-i i samo tako nastavite!
welcome chemtrails :/
Pozurite vi sa gornjim dijelom.Gore su pare,gdje lete medjunarodne linije.Zadnjih 20 godina X 15 miliona KM godisnje,pa izracunajte koliko su nam "dobri" susjedi uzeli para.Ali nisu oni krivi,samo su vidjeli sansu zbog nasih politicara.
Cifra je jos veca..znam provjereno:)
to je isto ko da ti neko vrati tvoju cunu
neka su otišli, kontrolu leta preuzimaju strućnjaci iz te oblasti, a ne politićari(koji su eto ipak odradili posao iz svog domena sa zakašnjenjem od nekoliko godina)
Elhamdulillah ♡
Kao sretni starac koji je napokon oreuzeo kontrolu nad svojim mjehurom. Čestitke
ma ko kad nam je sve pod kontrolom, pa sto ne bi i nebo bilo... a kad preuzimamo kontrolu nad kopnenom teritorijom?
Ali nema kontrolu nad zracnim prostorom iznad genocidne tvorevine...
kontrola zračne plovidbe :D :D :D
Mislite nad pola neba, "gornji sloj" još uvijek nije pod kontrolom BiH
I sad da se Avio'prevoznici potrude da otvore vise linija prema Bosni iz €urope , inace ovi kontrolori ce spavat na radnim mjestima ...!
Da bude sa srecom i dase nikad vise ne nadje u tudjim rukama.
Samo nebo nam je granica
RagDolly, takva je propaganda.I vlast koja plasira poluistine; na koje narod pada kao muhe na ...
e sad smo i na nebu najeb.ali, kad pocnu BH politicari da lete sa rotacijom.