Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ova donesena odluka se nije razlikovala ni u čemu posebno od prethodnih koje nisu dobile saglasnost", pa ko je ovdje lud?
@CapCarap Đavo je u sitnicama. Ipak se razlikovala...
@CapCarap BEVANDA JER JE BILO ONAKO KAKO JE BAKE GOVORIO, DA IDE NA ENTITETE I BRCKO DISTRIKT!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Omladino pakij te kofere upravo ste prije sat zaduzeni narednih godina za jos 300.milona eura. Sto bi vi i vasa djeca to vracali.kada ni eura vidjet necete.
@gooUset znam dobilinsun50% kreduta,a vracace 5%,za 100 hiljada Z.Herce+Kiseljak,ostatak ce vracat ostali kantoni,dok se Cova sunca pije pivo i slusa dalmatinsku.Piso sam u nekim od komentara.
pa zar nije tvoj HDZ bevanda opstruiro proces
A jeste smiješno facu napravio
Fahro je gigant
Veliki respekt Radončiću, odlično je radio svoj posao.
Gospodin Radoncic je je najkoretniji i najbolji ministar kojeg smo imali!
jes mi muka više od političara,kad vidim jednog unazadi me 2 godine...
Sve ovdje ide na usluga za uslugu, sda je tražila od hdz slobodu za svoje pulene u vezi respiratora da bi danas sda ispunili želju hdz za raspodjelu mmf sredstava.
Klix = HDZ
Hrvati i Srbi će trošiti a Bošnjaci vraćati
Bravo mr Bevanda. Napokon uspjeh.
Svi ste vi isti lopovi, za rqzliku od Radoncica koji ima svoje principe i zalaze se za njih a ne za licne interese
vecina ,,politicara,,kao sto si ti zavrsi tamo gdje se nausnice,pertle i kais ne nose a posjete samo subotom,bez obzira na vjersku pripadnost
@filozof07 reci mu filozofe!
Jedino pozitivno ovdje je ovaj pozitivni komentar za rad Fahrudina Radoncica s kojim se u potpunosti slazem
sretan si jer ces dobiti dobar dio tog kolaca od mmf-a a ovamo lazete narod da radite za narod koje licemjerstvo od ovog celavca
Na papiru pise i Kantoni.
Šta je sad sa Lokalnim izborima, imate li para?