Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje je vrijeme da se pravi pakt sa svjetskim silama kojima je u interesu da BiH opstane i što prije u punom kapacitetu postane dio zapadne civilizacije, odnosno onog dijela svijeta u koji sele naša djeca u potrazi za boljim i sigurnijim životom.
Princip ‘jedan Bošnjak pola glasa, jedan Hrvat dva glasa’ zahvali tom ‘prijatelju’.
Ovi sto pljuju ovaj cin predsjednika nek se napushe 🍆....u ovim kriticnim situacijama jedino sa kim trebamo da razgovaramo i lobiramo jeste Velika Britanija, SAD i Njemacka....ako tu izlobiras onda imamo sanse....ovi sto pljuju ocigledno misle da sa Turcima treba sjesti i razgovarati.....
A zašto ne i sa Turcima, ako ništa drugo u NATO-u su i po snazi su u vrhu NATO-a.
Jadan je onaj kome su oslonac SAD ili Britanija koji se očigledno zalažu protiv BiH. S njima nema prijateljstva, njima su bitni samo interesi za koje se do sad pokazalo kakvi su. I Turci samo gledaju interese, mada su njihovi interesi manje štetni po nas
Isti taj Reilly je podizvođač Marfijevih križarsko imperijalističkih napada protiv BiH
Moj Denise!A šta čekaš?Otvoreno pismo?
Pravi ljigavi englez
I sjedi Reilly sa njim i razmislja i ti predsjednik drzave, niti imas ikakve ideje sta da uradis, niti bilo sta radis osim sto kukas meni i slicnim kao meni.
A ti bi uradio?
Englezi najbolje znaju kako se postupa sa katoličkom separatizmom, nek te malo posavjetuje.
Isti smrad ko i Marfi, mešetare po BiH i oktroišu poslušnike u institucije.
https://nap.ba/qpost/315790 Je li pitao ambasadora šta je s ovim Program 2030., plan Britanije i Amerike da se BiH podijeli između Hrvatske i Srbije.