Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova grad je otisao i 3pml divlji zapad.Radi ko sta hoce, a hapse samo sitne lopove iz prodavnica sto ukradu cokoladicu. Cak ni djeparosima posljednjem sljamu ne smiju nista.
Sa djeparosima, ili bolje reci djeparosicama, one 4 romkinje sto operisu po gradu se organi reda pozdravljaju, selam nazivaju, pitaju se za familiju, a nedavno sam cak cuo kako je jedan policajac pita "kako ide posao, ima sad vise turista"...
kad mtel vlada upravlja...pfizer vakcine i neka šupa u titovoj ulici za koju mandić dade dozvolu a pravi se blesav da nije,njihov je jedini domet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boga molit da niko nevin ne nastrada zbog svakakvih budala
jeko ovaj je li ivan ili goran
Bivše Sarajevo, a danas Sandžak city.
Radi duga od 7 maraka.
Ne zna se ko je a na vili ima videonadzor.
Nazovi stvari pravim imenom ne znamo je petarda ili majka svih bombi, sta znaci naprava?
Ova vila opasana zidovima sa lijeve strane je bila u vlasnistvu Ibrahima Jusufranica koji je bio direktor GRASA punih 17 godina, pa kasnije osnovao privatni fakultet u Travniku. Inace teska lopina. Umro je prosle godine, pa sad u toj vili zive njegova zena Smiljka i sin Jasmin sa porodicom. I mali mu je lopina prava.
vidi kako je zauzeo trotoar sebi, ne mogu proći ni dječija ni invalidska kolica. ima li ijedan načelnik opštine u Sarajevu da se počne baviti ovakvim stvarima kojih ima na svakom koraku? najlakše je prosipati šuplju i pričati o Dodiku i rušiteljima Bosne.
Nek je umro, nadam se da je umirao u mukama.
Slabi ovi naši i Evropski zakoni trebaju kao u Kini i Americi zakoni odmah metak za kriminalce,zato se sve urušava slabi zakoni, mora uvijek veći stepen strogoće sigurnosti postojati.
Najveći šljam i lopine žive u Sa. Grad ima tradiciju klošarenja, mafijanja, džeparenja, zadirkivanja slučajnih prolaznika. Fino je Sarajevo kad se gleda sa nekog proplanka pred mrak, ali ono što se dešava u gradu je dno dna.
Grbavica je postala centar kriminala u Sarajevu
Ovo su Kovacici
Noću jure ulicama grada automobili i motorcikli. Nigdje policajca. Pa kada ih već nema, može se i poneka eksplozivna naprava aktivirati.
Dinin finansijer ŠMRK Admir Arnautovic vlada Sarajevom doslovno! 🤮🤮🤮
Sve dok ga neko ne ovjeri hahahahaha
Sad ocekujes neki specijalni tim da izadje, da napravi zapisnik, sakupi neki dokazni materijal i onda se sjetis da ce vjerovatno doci neki nesposobni ljakse u uniformi policajca i pisati rukopisom koji je ucio do treceg srednje. Najbolje kad mi dodje kazna a ono kao da je pisalo dijete iz osnovne skole
Tuzilastvo je rak rana BH drustva
seljaci
koliko vidim u pitanju je kuća Jusufranića
Tako je, samo ne kuća nego vila. Vila napravljena od para sto je Ibrahim izvuko iz GRASA dok je tamo bio direktor punih 17 godina. Tu sad zive njegova zena i sin sa porodicom.