Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je mladih i sposobnih napustilo BiH u zadnjih par godina i koji se vjerovatno nikad nece vratiti .. A i kako bi se vratili… Ovaj momak da se vrati da zivi u BiH , mogao bi u SDP-u biti kandidat za savjet mjesne zajednice. Zato mi na pozicijama imamo Isak-e , Fadile, Seke itd..
Ko brani dijaspori da se koliko sutra vrati u BiH? Ali, jok! Najlaše je prditi iz Berlina, onome botu iz Luksemburga…. I objašnjavati nam šta je najbolje za nas.
A kao mandici, muzuri, kasumovici, niksici, stete su bolji od rame isaka i uzunovica koji je pola sata pred sjednicu kod marfija bio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najlakse kakit s druge strange grande.. Bujrum nazad pa nas povedi u napredak.
Strane grane*
Šta ćete on voditi, imate trojku i svijetlu budućnost
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh moj Adise, ljepota te vidjet, školovan, kulturan, gospodin. Da si u BIH radio bi za platu neku solidnu, morao mi aplaudirati Konakovićima,Izetbegovićima,Nikšićima i govorit kako su dobri, možda bi ti dali da budeš u nekom vijeću ili komisiji. Ovako živiš u pravnoj državi gdje si na mjestu svojim radom a ne kao ovdje politron.
Ovo dolazi od čovjeka čija partija je vlast u zemlji iz koje dolazi Šmit i koji je produžena ruka te iste vlasti i politike prema BiH koja podrazumijeva postojanje OHR-a?! Krajnje licemjerno. OHR je najveća kočnica dogovoru u ovoj državi.
woxod Adis Ahmetović je rođen u NJemačkoj i član je partije na vlasti socijal demokratske partije SPD dok je Kristijan Šmid iz partije Kršćansko Demokratske unije CDU odnosno Merkalove koga je samoincijativno Šmida poslala u BiH. Ovi iz OHR-a pripadaju toj Kršćanskoj partiji koja je pobratim HDZ-ea a Kristijan Šmid i CDU su nosioci priznanja Ante Starčevića.
Pa dragi Adise, ovo danas je volja i stranaka, na vlasti i opozicije, i njihovog glasackog tijela! Nama odgovara da smo podjeljeni u etnonacionalne torove i da nam ispiru mozak! nema nikakve volje da se to promjeni! Zasto bi neki strani cinovnik isao protiv toga?! Narod je los, glup i primitivan, dok se to ne promjeni, ovako je najbolje!
Ahmetovicu Vadi cuclu iz usta! Ako hoces „bolju“ demokratiju u Bosni, vrati se vam i popravljaj stvari!
Niko normalan ne bi prihvatio. Sljedece hodine opet glasam za Sda. Nazalost nemam drugog izbora.
Jarane, hajd nam lobiraj da nam bude bolje. Ti si idealist, ali realnost je ovdje skroz drugačija
Ma..ku li vam ustashku, ima vas za jedan voz, a po komentarima kao da vas je 2 miliona u Bosni. Vidi se da Poglavnik ništa ne prepušta slučaju, da dobro radi veza ne samo sa botovskim firmama iz ZG već i onim sa prijateljskim Izraelom. A Bakir i ostale Bošnje misle da će im vlast pasti s neba neće da progledaju i shvate da imaju posla sa dobro organizovanom političkom (domaćom i stranom) mafijom.
Miran cuki
Kupio ga Željko supljom pricom
Tvoj stav je nacionalni i drzavnicki. Stav nasih parlamentaraca je : ne mogu da ga gledam ocima jer mu snaha radi u kantonu, srusicu i drzavu i naciju, samo da je izbacim.
Pa sto ti ne utoca na Schmita. On je tvoj.
Adise sine, daleko smo mi od vrijednosti u kojima ti živiš. Mi smo u nekim vječitim blokadama. Ovo su mali koraci naprijed koji će nas, nadam se za bar 100 godina, malo pokrenuti prema naprijed.
Ma..ku li vam ustashku, ima vas za jedan voz, a po komentarima kao da vas je 2 miliona u Bosni. Vidi se da Poglavnik ništa ne prepušta slučaju, da dobro radi veza ne samo sa botovskim firmama iz ZG već i onim sa prijateljskim Izraelom. A Bakir i ostale Bošnje misle da će im vlast pasti s neba neće da progledaju i shvate da imaju posla sa dobro organizovanom političkom (domaćom i stranom) mafijom.
Hebo ti bakir mater ne das na njega evo 2 godine. Kuci ga vodi
I " najveće " ljubavi nekad pucaju pa tako i Bake-Covic
da nije mozda i ovaj kadar sda..e moji glupani pljujete po svom narodu i jedinoj stranci iz naroda koja je radila protiv ovi koji bi ovu zemlju rasparcali sutra da mogu..ali eto vam ovaj grupnjak ..trojk..cetvorka..sta god...I nek vam neki smitovi naredjuju u vasoj zemlji...za bolje i niste