Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada svi u radite isto kao I Skaka! Svaka čast!!!
nedooo sindikoooot
đes ti smirivao ranije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo! Budi primjer svima da tako urade!
Je li ti primjer i to sto je dosao na poziciju kupljenim glasovima, bravo bosnjo
Auuuu njegova nije ispod 5 milja....eto keša hahahha
Odlicno,prvi u svim dobrim akcijama. Nadati se da ce se i ostali pridruziti ili je ovo samo SDA akcija
Svaka cast Skaki a evo vidim i ostaloj ekipi koka djelima pokazuje da je uz narod za razliku od fb obavjestenja Konakovica i ekipe.
Hoce li vise te stipendije, cekamo ihh..
MOŽE LI BEZ MEDIJSKOG EKSPONIRANJA ONIH KOJI SE ODRIČE DIJELA PLATE!!! JA SE OD JUČER ODREKAO PLATE SKROZ, PA SE NEKUR4IM... DOBIO OTKAU A NEMOGU NI NA BIRO RADA DA SE PRIJAVIM... NERADI BIRO !!!
joj sad ce danima pisati o ovom. za svakog politicara po jedan clanak
Ako ista zaustavi Coronu zaustavit ce ova odricanja djela plata. Kako ne mogu ovih preseravanja i pokazivanja dobrote i brige za narod. Sve je ovo licna promocija sviju njih. Nek se odricu bez mediskog ekponiranja.
Drage Sarajlije, šta vam SDA radi, to je nadrealno! Rade i ostale stranke isto to cijeloj BiH, ali vas mi je posebno žao jer ste direktno pod palicom klana Izetbegović
Ostale političare ćemo morati natjerati naredbama da pomognu Gradu koji im je sve pružio u životu..
Ti se i dalje boris protiv sprecavanja virusa. Ponos nas, bolje da te nema...
Ovo je zvanicno pocetak kampanje SDA stranke. Koji su ovo kriminalci da ovakvu priliku koriste za propagandu. Hajde onda kad ste tako velikodusni i samosvjesni, sav novac koji ce biti milionskog iznosa za predizbornu kampanju preusmjerite za pomoc ugrozenima. Ovih trenutno skupljenih par hiljada nece nitko ni osjetiti.
2/3 i to do daljnjeg... Veliki si Skakaaaa!!! Po ko zna koji put dokazao si da si srcem uz ovaj grad i ovu drzavu!
Svojim izjavama i radom pokazao je sve. Nacin i kako je izabran sve govori...
Ma daleko je Skaka ispred svih ostalih. Dovoljno je samo pratiti i kopirati ga. Hvala gradonacelnice, nista manje nismo ni ocekivali od tebe!!!
Nacin na koji je izabran nije moralan 8 nije eticki. Ko god ga brani i taj je isti
Moze on prezivjeti i sa 5000 mjesecno, ako ovo ne potraje...
Kad su toliki dobrotvori, što su svi do jednog slikali i objavili svoju "humanost". Ovo im je najjeftiniji način za reklamu na klixu.