Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam,neka je Miske dobio nagradu,bar ovako da se oduzimo covijeku koji je ostavio toliki trag u našem fudbalu! A ovi komentari,srbin itd...to kod kuce komentarisite!
Toooo Miske KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
Jel' to Dzekson nije mogao doći, pa ste nagradu uvalili Misketu? Bra'o Miske majstore!
Mladost i ljepota bosne na jednom mjestu plus talenat i i ljubav prema jednoj i jedinoj!!hvala vam za sve infarkte i slatke snove koje smo dozivjeli sa vama!
A fotograf obratio pažnju na Bakira do kojeg su sjedile dvije trebe koje su izbacile noge...
Jesam li ja jedini primjetio da je miske na prvoj slici s bradom,a na četvrtoj već obrijan?
Dobar je Miske fudbaler a i vjeran je svojoj domovini a to treba cijeniti. Cestitam Cericki i Misimovicu na ovoj nagradi!
Svaka cast I Larisi I Zvjezdanu!
u ovim trenucima mirza briljira za Brooklyn 11p.poslije kraja 3 cetvrtine... dominacija majstora....
Jarane jesu dobe ove 2 picoke sto sjede pored Baketa, mmmm ko siroce napolitanku ocm O:)
Nemam nista protv ovo dvoje, al ni jedno nije zasluzilo nikakvu nagradu :((
SAMO DA SE OSVRNEM NA TEKST KOJI JE ZABRANJEN ZA KOMENTARE A TO SU ONI GRADOVI ZA NOVU GODINU , TAJ TEKST POSALJITE BAKIRU IZMETBEGOVICU JER JE ON NAKRO TOLIKO PARA DA JEDINI MOZE U LAS VEGASU NOVU GODINU SLAVIT AKO GA USKORO NE STAVE NA CRNU LISTU AMERIKANCI KAO ONOG MU DRUGA PO LOPOVLUKU
Ne kontam, Miske na jednoj slici ima bradu, na drugoj već nema. Obrijao se u backstageu na brzinu? :) U svakom slučaju čestitke!
Miske je gromada od covjeka a i sportista sto reko Izet Fazlinovic parexelans..
Čestitke!
Bravo Miske lave!
Svaka cast na izboru Misketa bilo je krajnje vrijeme da taj covjek dobije davno zasluzenu nagradu. Obrazlagati zasto je potrbno samo polupismenima i slijepcima a ovim nacionalistima saljem lulu u izvedbi Troke na Audiciji davnih 80-tih godina. .