Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ovaj je šalabajzer
Slazem se
Ma u ovm rasulu moze samo neko ko je nas, Zeljin i cije tjeranje nas nece puno kostati, jer ko god sad da preuzme klub noga mu je zagarantovana u skorijem periodu. Takodjer s ovim klosarima sto misle da su igraci moze jedino neko ko Edis, ili da se odmah sad krene u reformu i nogira pola tima dovede Adzem ili Joldic i krene sa mladima ali za to nema niko damu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demagog veci od Osima !!!
sigurno je sestric nekog iz usrane trojke !
@BullevarOsmeha...taj film neces nikad gledati genocidlija,nikad vise nista zajednicko sa vama,zapamti to dobro...mi smo ovdje ginuli da imamo svoju drzavu i sve sto je vezano za nju,genocid smo dozivjeli zbog toga od vas.
Frajer nije mogao voditi ptosjecan klub u drugoj ligi Švedske a kod nas ga se trpa da bude trener reprezentacije, Želje... to samo kod ima. Zovu ga da komentariše reprezentaciju i utakmice, selektore... pa nije čudo što nam je liga kanal kao i reprezentacija. Vrijednosti totalno poremećene.
Nalić je stručnjak kad gostuje na tv-u... al vidjet ćemo ga sad u realnosti... ispast će da je stručnjak ko i mi svi 🤓
Hoćemo Edisa Mulalića!
Zlatan Nalic je pitar mrtvi, samo da znate
Nije on za Zelju, on je GOSPODIN!
Nije los. Ali boli njega za Zemljom. Treba djete Grbavice trazi ti.
Bar njega mozeš slušati kada prica o fudbalu- Amara samo njegov babo je mogao razumiti
Pa ne mogu da vjerujem, covjek nije mogao voiditi Tuzla City da vodi Zelju... Na sta Zeljo spada majko draga, fuuuj...
sa igračima se razgovara na lijep način a ne kao Osim sve u imperativu..mislim da je ovaj dobro rješenje
Ovaj mladji od pola Zeljinih igraca.
Hahahaha, pa sa jedne ublehe na jos vecu ublehu. Al fakat 🤣🤣🤣🤣🤣
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze, kapi kise i nista vise
Ma manite se corava posla! Nula od trenera!
Ode jedan kloc treba da dode jos veci .Brzo bi se Zeljo i njega rjesio.
Prije imenovanja treba rastjerati ovu kokuznu,nesposobnu upravu od prvog do zadnjeg covjeka.Pogotovo Želji ne treba nova demagogija koju ce unijeti Zlatan Nalic.Želji treba Željino srce.Edis je otjeran ko ker nakon duple pobjede nad pitarima i treba njega zvati ili Nikolu Nikica.Sto da ne??? Svakako je sezona izgubljena aslicnim imenovanjem bi se moglo puno dobiti.