Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje bi soavali gledaoci zauzeli smo im sve zgrade od prosle olimpiade
Ne spavaju gledaoci u zgradama nego sportisti. Gledaoci su u Hotelima kojih sada imamo mnogo više.
Zamalo da karnemo mrtvu bulevarovu majku
Cuvamo jos Zelju pa bujrum
Kad ce klixu vise dosaditi finansirati ovog bulevara
Benjamina nema sada vise sta lagati raju. Sve ideje propale
Mozda spanci znaju nesto sto mi jos ne znamo?!
Pa cim zrikava pregovara mora propast sve
Ma mi smo prokleti, zauvijek prokleti. Taman se čovjek nečemu lijepom, da olimpijada dodje u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu, da obnovumo skakaonice na Igmanu i bob stazu na Trebevicu, ali te šamarčina vrati u surovu realnost. Hoce li nam ikada svanuti?
A baš bi se pokazali dobrim domaćinom , lijepo dodini na otvorenju pušta bele golubove sa pesmom ošide me babo moj takog babe njidje nema oj oj oj
vecito privesci privezaka.kandidujte se sami kao bh.ali trebaju milioni da se podmite delegati,milioni da se skijalista i sve dovede u red.ali vi postadoste teska sirotinja.i tu olimpijadu je dobila sfrj i sticajem bizarnih okolnosti se odrzala u sarajevu.bh jedino moze da organizuje turkoviziju na koje redovno salje pevace na radost 50% hriscana u bh.
Ova Barcelona se napela isto RS,oni bi da se otcjepe.Šanse su im tolike isto ko kad na laktu naraste nokat,znači nikakve. De hajvani umijte se i progledajte na oči biće vam bolje i ovima u Barceloni i ovima u RS.
Olimpijada u Španiji a sankas se u Bosni? Bractvo-jedinctvo ??? Dze poveznica?
Slag na tortu nakon odjebausa od Eu
Možda je i bolje tako... Bob staza košta čitavo bogatstvo. Zato su nam to rado prepustili... Španski ublehaši...
Jednom je bila magična Olimpijada 1984. Jednom je bio Vučko i srebrena medalja. Više ne bi bilo te magije iz tog februara. I taj snijeg što je pao dan pred takmičenje...kao u snježnoj bajci. Sjećamo se toga i nek ostane u najljepšem sjećanju.
E ovi aktivisti su najjaci - koji su tvrdili kako bi održavanje ZOI-ja imalo negativan uticaj na Pireneje zbog klimatskih promjena - :) lol
Da su Balkanci pametni mogli bi sada iskoristiti ovu situaciju i npr. Slovenija, Hrvatska i BiH sami organizovati sve. Npr. Slovenci Alpske discipline, Skokove, Brzo klizanje,...Hrvati Dvoranske sportove, Hokej, Umjetničko klizanje,...BiH Bob i Sankanje, Nordijske discipline.
Kako da dođe u Sarajevo kad BiH nije sređena država.
Isto onako kako je održan i EYOF.
ProsjecanBosanac Onda je izgledala da je sređena. Ali sad znaju svi da nije
samo Kanada