Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite, u 21 vijeku, žena smije da gleda utakmicu...
ženi je mjesto u kući , a ne na tekmi...
Brzo ce ko Kolimda moc i u svlacionicu
Tri put ura za žene u Iranu...
Nije stvar u trenutnom položaju nego u smjeru u kojem ideš. Ovo nekome izgleda malo ali u Iranu idu ka demokratiji. S druge strane u SAD predsjednik naređuje privatnim kompanijama u svojoj zemlji da ne smiju poslovati s npr Kinom i čak da smjesta napuste zemlju. Usput bi da baca nuklearne bombe na uragane koji krenu ka Americi. OK dakle u SAD možeš i go na utakmicu ali ćeš u zatvor ako trguješ s onim s kojim ti zabrani predsjednik.
Nema sto, napredna zemlja i gotovo
Jadnije je koliko ih i ovdje kod nas ne bi imalo ništa protiv da i kod nas takav nekakav zakon dođe na snagu. Jednako bi to opravdali "brigom za žene"
Još nekoliko hiljada godina i možda im žene prestanu biti robovi i tvornice djece.
Siromašni narod treba stvarno opet novu religiju. Islam je isto postao samo za bogataše, kažu da je i ajatolah nakupio milijarde i da se najviše boji sankcija koje mu u švajcarskoj zamrzne račune
Kad stare prdonje si uzmu pravo direktno mjesati i regulisati tudje privatne zivote i svakodnevnicu.
To je formalna dopuštenost, vjerovatno pod pritiskom FIFA-e i međunarodnih organizacija za prava žena. Realna dopuštenost, da stvarno žene mogu ići na utakmice ovisi o promjeni u cijeloj kulturi te islamističke autokracije. I dalje muž, otac i brat neće dati djevojkama i ženama da idu na utakmice. Par žena sa slike su tu umetnute medija radi.
Eto sta ti je glupa vjera i zakon, zena nesmje gledat utakmicu ili vozit auto...