{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Završen Adventure Fest Vlašić

9.9.2013. u 22:18
53
7
Završen Adventure Fest Vlašić
53
Drugi Festival avanturističkih sportova na Vlašiću završio je u nedjelju zvaničnim zatvaranjem, kada su učesnicima i sponzorima dodijeljena priznanja i zahvalnice, ali i iskazan značaj učešća i mnogih drugih prijatelja ove manifestacije.
Zadovoljstvo organizatora posebno je veliko, s obzirom na to da nakon dva dana vrhunske avanture prezentirane na različite načine, nema povreda, svi se vraćaju zdravi i veoma zadovoljni.

"Ovo je još jedan pokazatelj da poput svih drugih velikih projekata, tek mala ideja, uz istrajnost i dobru volju, te učešće šireg kruga ljudi, može na kraju postati realizirana velika ideja, s dobrom pretpostavkom ali i namjerom, da postane tradicionalna", istakli su organizatori.

Uz sunčano vrijeme, te brojne sportske sadržaje, organizatori su pokazali i na koncu dokazali, da je moguće razbiti već ustaljenu praksu, a odnosi se na dobru posjetu Vlašića samo u zimskoj turističkoj sezoni. Ovaj put, mnogobrojni smještajni kapaciteti bili su popunjeni, jer su između ostalog i vlasnici objekata pokazali interes za saradnju, pa su posjetioci ovog vikenda mogli boraviti na Babanovcu po promotivnim cijenama.

"Tek oni koji su imali priliku organizirati slične manifestacije, znaju da je Adventure Fest Vlašić 2013 zaista projekt izuzetne vrijednosti, jer riječ je o višednevnim sadržajima koji su uz noćenje uključivali i zajednički obrok dva dana čak i za posjetioce. Nije bilo jednostavno kordinirati sve aktivnosti, ali rezultat je dobar pa samim tim i zadovoljstvo onih koji su se upustili u organizaciju Festivala", saopćili su organizatori.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: