Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ye dobra 10 miliona ibentner za ferraRIBYERYa ??hahahha yoy wenger ye uviyek imao smislaa YA
@KaKaRoT Konju jedan ajde sad procitaj komenatre ispod pa skontaj ko zna a ko ne zna. Nabije i tebe i Arsenal na K! @hm slazem se u potpunosti s tobom. Ima mnogo drugih, boljih, prespektivnijih igraca od njega...
pa i ja zelim milion KM pa ih necu dobiti isto ko sto ni Wenger nece Riberya.
neko kaze za bentnera da ce biti nesto od njega, od njega nikad nista nece biti, slina od igraca i to ce uvjek i ostati, nego ja mislim da je ovom wengeru dosao kraj, neka ga smijene pa da i arsenal nesto osvoji.
ovaj venger je idiot pravi! Upropastio je onaj arsenalsve neke strance dovodi. De bolan uzmi domace momke pa napravi nesto od njih i obraduj te navijace u londonu.... cccc
tesko da ce pustiti riberyja, al\' za 1, 2 sezone bendtner ce sigurno biti jedan od najboljih napadaca na svijetu.
Platili ga 25m direktno i plus 5m u slucaju kvalifikacije za CL nakon sezone 2007/08, to jeste Riberyeve prve u Bayernu, sto se i desilo, tako da je ukupna cijena izasla na 30m. Sumnjam da ce Bayern tek tako pustiti najvecu zvijezdu Bundeslige, sem 50ak suhih miliona na stolu, sumnjam.
Systeemadmin... 21.12.2008. u 20:54 pricas gluposti, nemas ti poima o transferima tako da pissssssssssss
10 miliona ,pa daj bayern mora prihvatit ovu primamljivu ponudu
Hahahaha Zalosno, stavrno me nasmija ovaj Wenger! Cuj spremni platiti 10 MIo! Bayern ga platio 25 prosle godine i sad ce ga abs dati za deset, a vrijednost mu se 5x uvecala. Stvarno zalosno! I cuj Bendtnera, pored Klose-a, Toni-a, Podolski nije mogao... A bendtner moze u veseraju da radi mozda ima mjestea:)