Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijači u fudbalu jesu kreteni, ali ovi navijači u biciklizmu su posebna sorta.
i oni sto bodre ubadanje bikova isto
Za ove nema adekvatne rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji kreten. Treba ga tužiti za pokušaj ubistva... Čovjek će zbog njega možda u kolicima završiti za cijeli život....
Zabrana navijača na ovakvim dionicama ….
Osiguranje da odbije sve troškove i da naplati ovim debilima + zatvorska kazna. Koliko arogantan moraš biti, drugi život ugrožavaš samo zbog jednog snimka. Pa treba im polomiti ruke da ne budu u stanju dizati kamere.
Neka fatalna plavuša je bila, ili gara, što ti je žensko biti malo se ušminkas dodjes da te neko primijeti i ta ista osoba to učini i zadobije frakture vratni prsljenova. Zbog p** se gubi glava, one će u rajske vrtove.
Stvarno debili
Opet !!! Ne davno je bilo slicno. Pa kako ovo ne regulisu, jer ovo je svaki put moguce kad raja se ovako priblizi biciklistima. Na biciklu se lahko izgubi balans ili se zbog odrzavanja ravnoteze biciklo lahko pomjeri i po pola metra u stranu i eto ti nevolje.
A šta je sa navijačicom koja je dobila šljemom u glavu? Ona bi trebala da je u najgorem stanju
kad je kobila
samnom bi na ortopediju minimalno
Ebo bi mu milu majku
Jos malo pa treba zabraniti biciklizam zbog navijaca, koji ulijecu na stazu kao 80tih na reli trkama
navijaci levati