Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam gradonacelnika,jedan je od rijetkih koji rijesava probleme.
Uskoro, znači 2016.?
Prije ce 5c biti gotov nego biciklisticka staza ...
dvosmjerna biciklisticka staza, internet, cesme... sve mi ovo zvuci toliko prosto nevjerovatno da mi dodje da pocnem umjesto sobnog voziti pravi bicikl
krace receno suplja
cool prostor da "građani" parkiraju auta
"Ja došo zbog džabe neta" c:
mhm, samo ce nacrtat linije i rec ovo je za bicikla...
Jest okej ako je trotoar dovoljno sirok i predvidjen za takvo nesto. Na kraju krajeva vec postoje odvojene ocrtane trake za bicikla ali to niko ziv ne postuje.
Postoje, kad krenes od Vrbanja mosta do Nedzarica imaju odredjene staze na trotoaru, na lijevoj stanic glavne dzade, cak je na nekim mjestima i plocnik drugaciji. Isto i na Darivi, ima ocrtana staza za bicikla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo cekam komentare tipa: a DZE su fabrike!?!?!?!?!? nije se rodio koji bi Bosancu ugodio