Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah ja nek CRKNU DUSMANI NASE BOSNE I HERCEGOVINE,,, KO JE GOD MRZI NEK SE NAPUSI K........NE,, POZZZ SVIM PATRIOTIMAA
BIOO PROSLE GODINEE,,, LIJEPA LI SI BOSNO NASA 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ove ljepote i nozijeg dara nema na zemaljskoj kugli
dzaba su vam dali svi tolike pare opet ni blizo Kljucke regate niste sa gostima i ucesnicima jos Bihac toliko veci grad cccc ... samo nek se krade pa cete unistiti i to malo sto je ostalo od regate
Štreberski book
Okupe se na regati na Uni gradjani RS, Babine Krajine i Hrvatske, ljepo je to druzenje kad nema Bosnjaka
Da imam keša volio bih skupiti jedan autobus Sarajlijica poput tebe, da nam dođete u Krajinu i kažete kome da je Fikretova. Boli vas što mi mrzimo Fikreta a Aliju još više, kod nas gradovi makar izgledaju kao da su u Europi a Sarajevo sve više liči na Bagdad. I šta ti imaš protiv Srba i Hrvata što dolaze kod nas, pa svakom Krajišniku su Srbin i Hrvat draži od Turaka i vas SDA poturaka.
@hazbinatorrrr Rokali smo i mi njih devedesetih, a sad pricamo kako shebati BiH