Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tradicionalna Indijsko-Pakistanksa igra, hebbeni engelzi, zavadili su, pobilli iUsrali gdje god su mogli... kolonijatori smrdlljivi !
Englezi im krivi sto su mahniti kao i mi ovdje na balkanu?
Yebo ti Pakistanac i Indijac mozak truhli. ZIVJELA ENGLESKA I BIJELA RASA ! A ti hadje s njima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E cuj kriket..
Indijci i Kinezi su teški seljoberi.
Kada se nacionalizam rasplamsa moze se slobodno reci dovidjena za pamet i mozak...
A tako jel? Hajmo braćo, preklate sve one njihove 'svete' krave 🐮 biće 🥩 za grill, pa da vidimo. Znači njima krivo ako se neko veseli, da njegova ekipa pobijedi, a Indija odma stvara vjersku netrpeljivost. Vratite im istom mjerom.
Svaka čast samo oštro protiv muslimanskih separatista
Indijci supci ko i svi drugi
🤣🤣 ovi ko Srbi i Hrvati slave pobjedu tudže zemlje...Ima toga svugdje
Hahahaha jao primitivizma i terorizma ! Tipično !
Haha. Zamisli kod nas kad bi ovo uradili. Odmah bi bilo majoniziranje, genocid, bacanje nejaci lavovima.
Pakistan, Indija i Kashmir su nekad svi bili dio British-India. Medju tim narodima nema skoro nikakve razlike osim vjerske (što se tiče sjevernog djela) .Što se tiče juga Indije ima i jezične razlike .....Što se tiče Srba i Hrvata u BiH , oni su sa shupkom u Bosni a sa mozgom (ukoliko ga i imaju) su na Jelacicevom placu ili Kalemegdanu. Što znači da su luzeri u startu
Indija i Pakistan su postojali u raznim oblicima i prije Britanaca, kao i Hrvati i Srbi. Vi od neki dan sad krojite neku kvazipovijest koja je priznata u 23% države...
Eto i kriket može da probudi nacionalizam! Pune tribine ludih kriket navijača i baklje svijetle cijeli sjever gori,bubnjevi tutnje i pjesma se ori jedite g o v n a pakistanci su šampioni ale,le,ale,le a le!!!
@PCzandar Ovo su samo dijelovi prijedloga Ugovora Islamske zajednice sa drzavom. Sami analizirajte kako stvari stoje. Nije ovo nikakva tajna, koga zanima lahko moze naci prijedlog ugovora.
Svi se ponašaju isto. Svi 'vjeruju' u svog Boga koji ne postoji. 😂
Pecinski primitivizam i "svete" knjige koje im je smjestio neko prije par hiljada godina. hahahah
Zato je bitno imati drzavu i boriti se za istu, aparthejd je neminovan ako fašizam S i H uzmu primat.