Svjetsko prvenstvo
0
Tok utakmice: SAD - Vels 1:1
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri fizički dominantniji, trče ko navijeni
Hajmo Amerikanci
Šta je ovo 9 minuta produženih?
A šta smo mi Bogu zgriješili da moramo slušati ovog Krištu i ostale amatere, koji sebe nazivaju komnatatorima. Kakav ružan akcenat. Mogao bi jedino raditi na pijaci i prodavat' jaja. Ovo je stvarno kazna. Samo zamišljam kako to rade na HRT-u, pa i na RTS-u. Stručnom komentatoru jedini uspjeh što mu je babo bio fudbaler i trener. Razlika nebo i zemlja.
Jesu to oni što su nam dali izborni, jesu. Ja sam za Amerikance onda
Niko ne piše o iranskoj reprezentaciji najhrabrijoj momčadi u historiji svjetskog prvenstva. Starci režima jos nisu svjesni kako je hrabra mladost Irana. Nemeš im ništa. I kad povrijediš nečije dijete onda te dočeka i bijes roditelja. Preko 60% stanovništva Irana su mlađi od 40. Reži može tujći ali nemože pobjediti.
Baš se pitam jeli ovaj amerikanac Junus Musa nešto u rodu sa našim Džananom ,nekako mi baš liće o))
kako li se ovaj Vels plasirao na sp,ljudi u rangu Katara,ameri bolji za klasu
Amerima gol visi u zraku. Sudija silji za Velsane, ili bolje silji protiv amerikanaca.
Kradite im naftu!!!