Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve sto mu se desava uopste nema veze sto je teniser a jos manje sto je srbin...
Heheheheheheh Vucic je jedan glupak koji zapravo na ovaj nacin kupi poene kod seljadije za izbore koje slijede
Ništa Vučiću... pozovi sve srbe da napuste Australiju i da se vrate u srbiju u znak protesta.
Nije to urota zato je Novak najbolji na svijetu, ni zato sto je Srbin, nego zato sto se je digao protest protiv australske firme Rio Tinto zbog koje je Vucic htjeo da zakone promjeni, da bi ista mogla jeftino i legalno iskopavati litij i unistavati prirodu u Srbiji.
Australija…. Sveta srpska zemlja, srpski kontinent.. ovi nemaju mjere… samo jos da kazu da su i vanzemaljci protiv njih….
Kakav kreten. Za antologiju.
Uh, kako ke uplasio i ostamotio Australijskog premiera i Australiju s Balkanskom pravnom drzavom?!
Poenta je u vladavini prava koju politicari na Balkanu ne mogu da prihvate kao temelj funkcionisanja drzave. Emocije su jedno, Nole je usao u istoriju sporta kao najbolji teniser do sada, ali niko nije izvan zakona i tu se prica zavrsava.
Respect za Noleta, ali ovo sebi nije trebao da uradi. Nas mentalitet ponekad nije bas kompatibilan sa uredjenim sistemima
Svako ko gleda Discovery na stotine puta se uvjerio kako funkcionisu imigracioni zakoni u ovim drzavama. Ne smije biti nedosljednosti u dokumentaciji, izjavama i cinjenicama, a svaki put te sluzbenik upozori da je bolje potpisati otkazivanje vuze, negi uci u proces sa drzavom, jer pisljedice mogu biti i vece. Svidjelo ae nama ili ne, neumoljivi su, pa bracne partnere rastavljaju ako sve nije ok.
Vučić se drži Slobine parole "NESME NIKO DA VAS BIJE".
Nacija.u kolektivnoj psihozi.
Evo ih opet sa istom pričom: Srbe svi mrze, Srbi su ugroženi. Bilo bi dobro da je Srbija makar 10 % onoga što je Australija. Na Srpsku žalost nije a neće nikada ni biti. Ostat će samo jedna jadna i bijedna balkanska banana državica, vjerne sluge Rusije i upamćeni kao zemlja koja je nakon II svjetskog rata učestvovala u najvećem zločinu u Europi, genocidu u Srebrenici.
Dosta o Djokovicu i Vucicu. Dajte Dodika malo? Dokle sa bankrotom i kradjama?
Dragi Srbi, kada vam trojica kazu da ste pijani, lezite i valjajte se. Vi ste vrlo nebitni da bi se svi okrenuli protiv vas, razmislite malo. Do vas je.
Ako je novak isus, sta je onda njegov otac srdjan? A tek sta je onda vucic?
Ma mrš
Vučić Dodik Đoković samo o Srbima pišete ahahhaah pa kad nemate ništa svoje :D :D