Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si ti gledao tenis dok je rafa bio u pelenama? :) Roger je gospodin, rafa je dobar, a moze samo biti broj 2. Federer igra atraktivan tenis. Nadal je doduse kondiciono bolji... Ali treba jos da uci od ucitelja.
Ovi što pričaju o lošoj konkurenciji definitivno nemaj nikakve veze sa tenisom, svako ko se iole razumije u bijeli sport će vam reči da se trenutno igra najbolji tenis ikada. Svaka čast svim prijašnjim velikim šampionima Samprasu, Borgu, Mekenrou, Vilanderu i ostalim al Federer je nenadmašan, proći će dosta vremena da neko prestigne rekord od 15 Grend slemova a pitanje je veliko da li će se to i desiti.
Gospodo Nadal je bio na French Openu pa sta je napravio. kakvi su to komentari da je Rafa sad na wimbledonu druga prica bi bila. Da je Nadal igra tenis ko ferered nebi bio ni povrijedzen. Fedex igra jednostavno, lagano, prelijepo i bez imalo napora, tako da je vrlo tesko da se povrijedi. Onaj smoto nadal igra sa tolikim naporima, tenzijama i mukom da je pravo cudo sto se dosad nije 10 puta povrijedio. nadal \"SILI\" tenis a federrer uziva u tenisu i tu je najveca razlika izmedzu nih dvojice. Kad ste vidjeli federrera da se posteno oznojio u mecu, a nadalu treba kamion peskira dok odigra jedan mec.
Nemate vi pojma. Kakvi Federer i Nadal? Oni mogu Setkicu i Gorcicu samo cipele da brisu hahaha
Isto kao sto Rafa svoj dolazak na broj 1. moze zahvaliti Federerovoj mononukleozi.
ma federer je umjetnik u svom poslu.. pobjedjuje mozgom a ne bilda rucku ko nadal da bi imo vise snage u udarcu
titule sve govore...rafa je sad broj 1 ...koliko je na toj poziciji? 10 mjeseci...koliko je roger bio? kad rafa osvojio turnira kao rf i kad se toliko zadrzi na broju 1-priznacu da je bolji..do tada je kralj roger!
brao\' hm slazem se u potpunosti... da je rafa na wimbledon-u bila bi to druga prica..
VAMOS RAFA !!!!!
Manje ce plakati ove godine :)... Rafa je za tebe majstor jarane, i povratak u top zahvali njegovoj ozlijedi! I naravno, losa konkurencija tenisa je defitivno spas!
Hopp Schwiz, hopp Roger!!!