Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rok za prijavu za medicinsko izuzeće bio je 10. decembar. Đoković se prijavio u roku. A onda je cariniku kao dokaz o izuzeću dostavio potvrdu od 16. decembra. Šta je on, vidovnjak, pa mu je rečeno da će se zaraziti 6 dana nakon isteka roka? Đoković je pokušao da prevari australijski sistem i nije uspio. Mislio je - sad ću ja, najpametniji Srbin, od njih praviti magarce. Ali sada kada su u to provalili, Srbi kukaju o nepravdi. Samo u Srbiji!
Kakvi memoari, pišem ti istinu koju su evo i ruski mediji objavili a Srbima se prosipa priča o zlim Australijancima. Tip dobio koronu 16/12, 17/12 dijelio nagrade srpskim mladim teniserima, 18/12 u Parizu prisustvovao svečanosti….. Australijanski zdravstveni sektor nije pronasao antitjela, što znači da je pcr test iz Beograda lažan. Mogao bi magarac i u prdekanu.
Evo sve trčim da gledam suđenje, nemam pametnijeg posla!
Uzivo....znaci da je ovo predstava.
Navio sam sat......baš vam hvala.....hahaha...pa nisam lud. Osim toga, neka ga nabiju nogom nazad, odakle je i došao, pa nek tamo pametuje zajedno sa ćaćom!!!
On ga zaigrat nece.Jos bi mogao dobiti 3 godine zabrane u Aus.
Nebitno!!!
https://informer.rs/rijaliti/vesti/666386/dejan-dragojevic-obavlja-islamski-ritual-kupatilu-snimak-sigurnosnih-kamera-ugledao-svetlost-dana-video
Sta ste se nakačili na čovjeka. Zasto suđenje???? Sto vas nije poslušao i ne vakcinisan ušao u drugu zemlju ma daj te. Ocigledno se mjesate u neciji život i sta ce da radi po pitanju samog sebe. Ima svoj stav o vakcini i tu se nema sta raspravljati. Ko meni garantuje da cu biti ok posle vakcine ama bas niko.
To je tek početak. Sve je to dio zavjere koja se završava trećim svjetskim ratom izmedju zapadnih sila i ostalog naprednog sveta na čelu sa Rusijom, Kinom, Indijom i Brazilom, po scenariju Srđana Đokovića.
Jeste sve trčim
Sretno Nole, ali cinjenice govore da ti je mrka kapa
haha niste normalni
Šta je ovo, podružnica informera?
Sad je Đoković ko Ali kako neka srbenda dole u komentarima laže, pardon kaže. 🤣 Pa Srbi moji svi znamo da ste nekulturni samo vi to vidite na svoj način. Kako bi bilo da vama neko dodje u kuću, i počne roviti po špajzu, namjerno širiti neku bolest po kući.Vi bi rekli samo naprijed ? Kako da ne. Vjerujem da bi mu djeda iskopali i kosti samljeli. Bez mržnje pričam, ali ne očekujem to od vas.
hoće li biti repriza?
Eh ovo se zove pravna drzava, ni po babi ni po stricevima
Heroj a ne zlocinac.