Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se ti dokazuj mali Srbine, ali neces preko mojih ledja!
Ne pratis, u 2009. godini je od svih igraca imao ubjedljivo najvise pobjeda... na samo tri turnira nije stigao do polufinala... samo mu je falilo vise trofeja da bude broj 1... (izgubio 4 finala mastersa).. ali evo sada je preskocio Nadala, vec je broj dva i imace priliku da ugrozi Federera u ovoj sezoni... On igra odlicno i to je najvaznije, peh ga je sprijecio da izbaci Tsongu, ali sezona je tek pocela.. imace priliku da dokaze kakav je majstor ;)
Dobar je igrac Djokovic ali nema onaj kontinuitet da bi bio najbolji na svijetu!
Vodio je 2:1 u setovima i potpuno razbio Tsongu kada je poceo da ima probleme sa stomakom! I ako nije mogao da nastavi mec, nije htio da se preda, da nebi kruzile takve price... Nole je veliki igrac, tek ce to da pokaze, a vi kompleksasi sakrijte se u misije rupe, kada vi budete imali ikada tenisera kao mi Srbi, onda se javljajte!
Ali ce zato Mervana osvojiti titulu...
vi glupani sto se odmah prizivate na nacionalnost, koji ste vi luzeri majko draga. srbin ode u beograd ali je covjek 3. na svijetu i stigao je do 1/4 finala i uzeo je desetine turnira. i zasto se podsmijavati? jeli to mervana jugic salkic bolja?
kao i uvijek genijalne opaske najnesportskije nacije, bosanskih muslimana... pa palestina je prisutnija u sportu od vas, zato tisu misu!!!
dobio srbin po guzici.. standardno
ode srbin u beograd da jednu zapjeva,halo cete sto se ne radujete nije dosao do Bosanskog Hrvata pa da ga on izbaci
Kada god im ne godi rezultat i on i nadal imaju zdravstvene probleme. Dvije najveće pič.... u svjetskom tenisu