Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije talentovan...?! Hahahah Pa ko pise ovo??? 😂 ko vic
Kad se lova pocne dijeliti onda svi kriteriji padaju u vodu,inace Rafa je veliki igrac da se samo znao malo bolje cuvati u mladosti a ne onako ludo trcati za loptama koje nikad ne mozes stici imao bi danas vise trofeja mislim ovih velikih od Federera,nije se znao cuvati.Jednom je John Mcenroe rekao ako ovako nastavi igrati nece docekati 27 godinu kao veliki igrac na prvom mjestu i bio u pravu
Slagir'o se?
tomu se ni rafa nije nadal 😂
"ne previse talentiranog..."?!? Zajebavate se??
baš.. ako rafa nije talentovan, onda jebaji ga sada..
@NTK387 majstore, jesil se kad bavio kakvim sportom? ne mora biti profesionalno. neka te na terminu neko slika dok sutas, driblas, sta li vec. ja sve konto da igram tenis nako, normalno, bez faca i grimasa. kad sam vidio slike, malo je rec da me bilo stid. ;)
gledaj slike na clanku..ko da mu ga je toni uvalio..u rafe oci ko u varena zeca
Uz Federera, Rafa je najbolji svih vremena
uz jos i Novaka....
Eeee Rafa, karinashu jedan..
Vako je i amidza Pape prekino saradnju sa TSS-om preko VHS kazeta!
jelti muka
Ti i takvi bezveznjakovici kao ti nisu Papetu ni do pete. Dzaba ti i uredaji za 6K snimcima..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)