Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, niko ne čita tekst vec samo naslov, pa vrijđeju i napadaju djevojku koja brani i opravdava Novaka za sve sto mu se desilo ahahahahahah GLUPSONIIII NAUČITE PROCITATI I TEKST PRIJE KOMENTARISANJA
Zanimljivo da se na barem 50% komentara vidi da su ljudi procitali samo naslov clanka.
vidi kakav coek mozes biti da,djokovica,smatras losim igracem ocem vjer ikom covekom .jednostavno simple the best
rodila maaajka!!!
Zato je Novak prvi reket svijeta, a ti cucaj pivku , hladnu...lagano ;)
Zato si ti gdje jesi i ko jesi, tj. nikad niko nije cuo za tebe... Ne znam otkud klixu ideja da tebe intervjuise.. to je isto da sam ja dao neke izjave za klix u vezi djokovica..
Novak sve sto radi radi radi sebe, jel ako bi to radio da mene ili bilo koga drugog... za mene bi bio LUD
Ona izgleda stalno pije pivo,previse
ne kontam kako nije znao da čim je krenula ova covid kampanja da će se morati vakcinisati, ako želi igrati
znamo da ne kontas... inace ne bi ovo ni napisao
Nije bilo dosta clanaka o Novaku, idemo sad sa clancima o nebitnim osobama koje znaju ili poznaju Novaka.... Boze
zato je on broj 1 na svijetu a tebe niko ne poznaje :D
Djokovic je veliki gospodin, obrazovan, nacitan i profesionalac.
Na zapadu obican gradjanin se jednostavno pita sto se Novak nije vakcinisao ili ako se nije htio vakcinisati zasto se pokusao prosvercoati u Australiju. Sve ostale mitsko- dokonske laprdije s ticu samo dijela regiona.
I zamisli kad ti nakon 20 god. odricanja tatko, sRatko, Vučko i Milko trube da su svi protiv Srba i da si samo ti u pravu a drugi u krivu. Ako Nole ne bude radikalniji od srpskih radikala Gandi mu nije ni do koljena.
Ove kelje HDZ-ovci sto pokušavaju napraviti u TZ podjelu na krvna zrnca ,samo možete da se nagnete! Nije ovo Livno i široki brijeg!Husino je mjesna zajednica Tuzle ! Kao šicki kao modnim,Tušanj itd samo vi pokušavajte i dalje ! Tuzlaci su jedan narod tri vjere! Ali pravi tuzlaci ne došljaci!
zato ti imaš 100 maraka, a on 100 miliona
I šta je pisac htio reći?
Kaže se: šta je pisac hotijo reći u njenom slučaju. :-)