Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova corona je zavera celog sveta protiv vaskolikom srpskog naroda jer je Nole u odlicnoj formi pa otkazuju turnire da nebi pobedjivao. Sram da vas bude belosvetski hoštapleri :D
A kretena, majko moja. Stvarno sramota.
Šta je sa osjećajem za opće dobro? Vi ste preplaćena, razmažena i sebična g....
Baš sam tužan zbog njih.
E cuj ogorceni, nek legnu malo u bolnicu da vide sta znaci biti ogorcen
Tek u ovoj situaciji se vidi koliko ste preplaćeni i nebitni svijetu kao i drugi sportisti, i da ste prva stvar bez koje se može, a nagrade od ATP-a i drugih sportskih takmičenja treba ulagati u zdravstvo i nauku jer koliko vidimo jedan virus koji je skoro pa bezopasan prouzrokovao je zastoj cijelog svijeta. šta bi se desilo tek da neka puno ozbiljnija opasnost dođe pred čovječanstvo.
skoro bezopasan? bas vidimo kako je bezopasan
Cuj u to vrijeme turnir u Wuhanu. E na njega ce vam narocito doc
U vrijeme prave krize tenis se pokazao kao totalno nebitna stvar i poglup sport. Ova i slicne gluposti ce biti skinute sa dnevnog reda uskoro pa nek´ materi skacu i udaraju lopticu.