Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je gospodin Delić zaboravio gdje je prije radio i da je te uslove imao i u SRC Gabeljić koji već preko 10 godina ima zatvorene terene i da su reprezentativci trenirali potpuno besplatno, što je i dan danas slučaj. Ah da, Vogošća ne pripada gradu Sarajevu, zaboravio sam.
Divna vijest!
Ma. Odlicno!!! To je jako lijepo. Ali kada ce ljubitelji ozbiljne muzike dobiti svoju dvoranu??? Sarajevo je jedini glavni grad u Evropi kojinema niti jednu koncertnu dvoranu, nema operu, sem Narodnog pozorišta Sarajevo nema ni jednu
adekvatnu binu za balet ni jedan prostor za nastup veceg simfonijskog orkestra, ni jednu salu za kamernu muziku.
Bolji su tereni na kosevu, o cemu vi pisete ?
kakva je ovo štala, hocemo li mi ista uradit kako treba
Stvarno sramota da nemamo bar par zatvorenih dvorana, za tenis. Nadam se da je ovo dobar početak, djeca su nam gladna tenisa i ovo je sevap.
Safet Zajko centar sporta i rekreacije u Sarajevu. Fali jos nacionalni stadion da se napravi uz centar.
Bravo za općinu NG