Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovaj tekst da objasnim djetetu 8 godina.
Očito je i tebi teško da shvatiš neke stvari. Predlažem ti da ne naprežeš tih nekoliko moždanih ćelija, da se ne bi ozlijedio. Prepusti razmišljanje drugima, nije to za tebe.
Oduvijek je bilo: dobar ku..c i mir u državi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Supruga u zatvor zbog maltretiranja muža?!?!?! Ko ima atomsku nek baca!!!
nije muža već partnerke
A ko da ne moze supruga maltretirat muza? Zvocanje, podgovaranje more ti mozak prokljucat. A nejma ko u Bosni "Minka jes ti zaboravila kako Reuf buba" Pipnes li eto te u cumezu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovječanstvo zaglupljuje i srlja u propast!
Njih 2 imaju 2 djece....... WHATTT ???????????? HAJD DA SE NE LAZEMO I KAZEMO DA NE MOZE BEZ KUR....
Da se pita Jovan Zlatousti tako bi bilo!!!
Amelaa vid' mameee...👋
Brak k'o i svaki drugi. Neki su sretni, neki i ne bas.
ja mislim da klixovi novinari imaju naredbu i normu svako jutro kad dođu na poso da pretraze sve vijesti u svijetu sa lgbtxqwc oznakama i da moraju odabrati nesto. kako drugacije da mi objasnite sto pisu o nebitnim osobama u svijetu poznatih? evo danas vec 2-3 vijesti sam primijetio koje su izbacene samo zato jer su osobe iz te grupacije u pitanju. i tako svaki dan.
Bolesnici yebeni.
Znaci sad je moderno da se razvode ! 🤣
supruga maltretirala suprugu i imaju dvoje djece? Ma nemoj me handrit
Fali ku..c pa sve pobijesnilo!!!
Tukla je reketom po guzi
nuto Amela
Hocel, Bakir tuzit` Seku?
To se kaze bato moj 🏳️‍🌈
Ova isto frajer na slici.
Klix gay zaštitni znak