Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Bošnjak ali svaka cast ovom momku... Extra igra i on je dokaz da se smo mi narodin sa ovih prostora vanzemaljci za svijet citav.. SVAKA CAST MAJSTORE SVE NAJBOLJE.
Čestitke Novak, strašan si teniser. Srbija i Hrvatska se mogu dičiti svojim sportistima a mi laprdanjem po forumima (ma kojem narodu pripadali).
Znao sam da ce Nole pobijediti i onaj Muuray je slab za njega
i taman smo se smirili,kad redakcija objavi ovu vijest.Sta nam to rade Nedime dragi.Unisticete nas vijestima o uspjesima nasih p.redaka.Ne podsjecajte nas kako su nam p.retci prodali rod za vrecu brasna i stvorili od nas n.akardnu v.jeru.Dosta je sto nas na to podsjecaju i.kone na prasnjavim tavanima sto su nam djedovi ostavili.Ostanimo miS.rbi poturice S.rbima naj veci neprijatelji
Gospon Dodik za kaj mi se smijes? Zelim samo da skrenem paznju pojedincima koji mrze ovog vrsnog covjeka i sportistu samo zato sto je srbin na njihovo porijeklo mada ni protiv toga nemam nista, ali ipak malo boli sto ga mrze zbog njegovog porijekla. Odacu ti tajnu Gospon Dodik ja se zovem Nebojsa Covic....samo nemoj nikome reci.....hahahahahahah
ti si bog tenisa samo tako Nole,vole te bosanci I HERCEGOVCI (nebitno srbi,muslimani,hrvati) jer mi smo svi ista raja :D :*
Hahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa turciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja sam osvjetljeni i Bosnjak kao GOSPON EMIR KUSTURICA...POZZ
Po cemu samo zakljucujes da sam srbin svega ti?
Mora se priznati da Srbi imaju dobre sportiste ali sto imaju b.u.d.a.l.a nevidjenih to je za Ginisa.Kad vam covjek procita komentare stvarno dobije dojam da ste kolektivno za loodnice.Ovaj janjicar je prvi pacijent.
U vihoru kao vatra bojevima ljutim vodjen palio je jedan ratnik selo gde je rodjen. Sina majci iz narucja odveo je zulicar sada kune svoju sudbu sto je JANJICAR. Na ognjistu puste kuce plakala je jedna stara, iznad nje je sablju digo ratnik koji hara. NE DIZ NAME RUKU SINE AKO SVOJE JADE ZNADES MAJKA SAM TI JER PREPOZNAH IZNAD USNE MLADEZ!!!!!!!!! Sina majci iz narucja oteo je ZULICAR sada kune svoju sudbu sto je JANJICAR. Sjaha skonja mlad janjicar , baci sablju vizir spusti majka htjede nesto reci ali ne izusti.
Dobar Crnogorac ,skidam kapu .Crna Goro ponosi se !!!!!!!!!!!!!
Koji kralj ovaj BashkimxD Pozdrav za Agrona, Bashkima, Bislima, Beqira, Dritona, Burima, Shpetima, Shpresu, Liridonu i Kujtime!
Cuj bosnjacke bagre sto kuhti od muke...hahaha... BRAVO NOLE SRBEDNO.
Pitanje: Koliko ima nasijeh (mislim, moselmana) medju prvih 100 terorista svijeta? Odgovor: 100
Pitanje: Koliko ima nasijeh (mislim, moselmana) medju prvih 100 tenisera svijeta? Odgovor: 0
Stručnjaci: Novak Đoković je istinski broj jedan !