Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi teniski klasik je pred nama. Uživajmo!
Neka ste ga unaprijed opravdali . Sad moze i izgubiti ima opravdanje
Ne sjecam se da je ikad manji Kf bio protiv RF-a 1,11 dakle razvucen je ako se dsugo bude igralo sustizace ga umor i upadace u zivo blati Svicarac,a 0:3 gotovo je nemoguc rezultat proti Đokovica na AO tako da mu ostaje rez 3:1 dakle skoro nikakve sanse,al posto je RF ne treba ga odpisati mozda se neka magija desi al cisto sumljam
Ne bi me cudilo da se ne pojavi. Ne bi mu bio prvi put da bjezi od Djokovica jer zna da ce izgubiti. Pokusava odrzati negativan rezultat u medjusobnim okrsajima sto manji. Zato ga sve manje i manje ljudi voli.
@Jokun Eto vodi u prvom setu 5-2 Federer. Odličan si prognozer. Federer je jedini igrač koji nikad nije predao meč. Nije on Đoković da kuka čim počne gubit.
Nista - cak je i bolje ovako jer nitko ne ocekuje da ce pobijediti.
Ja mislim da ce Federer odustati😂
Poslije snimljenog klipa sa pjesmicama ne cijenim vise susjeda, nije mu to trebalo!!!
Napred Roger, sva Bosna I Hercegovina je uz tebe.
neka spakuje kofer i ide kuci na skijanje, i onako je ocekivao da nece dogurati do polufinala...
Znam ja sta moze. Moze ga pobjediti. Roger 🦾