Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sarajevo četiri godine rušili svaki dan to ćeš im oprostiti
novakov stari strasannacionalista i chetnichina.... zato novak nikad naklon dobiti nece... negatori genocida!
Daj ne pretjeruj. Radilo se o razmjeni paljbe ... mi njih snajperom a oni uzvrate tenkom. Sve ostalo su priče za malu djecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ja sam odrastao tokom opsade Orašja od strane VRS i ostalih srpskih paravojnih postrojbi pa sam ipak uspio oprostiti ali da, vjerovatno je ono malo bombardiranja gore od višegodišnje opsade. Oprost je lijek gospodine Đoković ali isto tako je i sjećanje obaveza.
novakov stari strasannacionalista i chetnichina.... zato novak nikad naklon dobiti nece... negatori genocida!
Hoće da kaže da je rastao u vrijeme kad je Srbija vrsila agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu...
kažem ja sa je malo NOVO zadojen...
kažem JA da je mali NOVO zadojen...
...ja uskoro ocekujem da ce na ovom portalu Vojislav Seselj postati redovan na naslovnici.
Necu im ni ja oprostiti, nisu atomske bombe koristili
10 bombi palo a usrala se cijela nacija, propaganda kao da su 100 godina bobardovani. Da su prošli kao mi svaki dan bi spominjali…
Đokovic je rastao i u vrijeme dok su tvoji i njegovi sunarodnjaci bombardovali Bosnu i ubijali djecu a ne samo da su pucala stakla na stanovima. Sramite se
Sto pravite famu od tog bombardovanja, zapitate li se ikad sto su vas bombardovali i da li su mozda trebali 1991. a ne nakon sto ste sva sr.anja vec napravili
Vjecite zrtve , a sto ne kazes zasto su vas bombardovali...
Misliš rastao u vrijeme kad ste radili genocid?
Koliko je djece u BiH bilo uskraceno za normalan zivot i sportske i druge karijere zbog agresije Srbije? Slabo su vas bombardovali.
Bombardovani ste s razlogom. Da je bilo tako grozno nebi igrao tenis nego bi nosao kanistere i dovlacio drva sa brda.
Ne možes par granata oprostit a kako bi da ti je neko poginuo. Četonja pravi, svi su srbi isti.
Keš ćeš uzeti, al oprostiti nećeš.
Kad je POKOLJ drugih Nesrba onda je to ok nema veze hebiga steta sto se desilo na rijecima a u dusi sto ih ne poklasmo sve!!! A kad neko kaze cekaj malo pa dosta si me ubijao u zadnji 120 g I usprotivi se da bi se odbranio e tad je taj koljac I terorista. A to sto su ovi s one strane Drine 11 genocida ucinili na Bosnjacima I Hrvatima I Kosovarima to nikom nista. Jedino mi nisu jasni Hrvati ližu se oper sa onim koji bi ih sutra ponovo klao????
moj Đokoviću, šta misliš kako je nama u Sarajevu bilo?NATO je barem gađao vojne objekte i komunikacije, a VRS je selektivno gađao civilne ciljeve, svaki dan, skoro 4 godine.