Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, zahvaljujuci ovom i slicnim debilima Nole ce ubuduce igrati tenis samo u Srbiji
Novak bi bio primljen al je stigla naredba iz vrha koji je finansiran od jakog lobija WHO, kako ne bi on tako bio primjer da se moze bez vakcina. To je sva poenta. WHO je toliko jak lobi koji sve zivo je poklopio sa svojom genocidnom agendom. Da bogda se WHO raspao i pomrli njegovi finansijeri !
ne mora vise nikada nigdje igrati ostace uvijek NO. 1
Uzeli jezik od Bošnjaka,običaje od Turaka, zastavu od Rusa i još glume silu na Zapadnom Balkanu.Smiješno i tragično, što bi rekli akademici-tragikomično :D
Ahahaha jezik of Bosnjaka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😩
Hehe, od koga si ti uzeo glavu pa tako fino i razborito pricas? Na 🍌
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E to ti nije trebalo. Uvijek se rodi bolji. Da si dobar, jesi ali, nemoj da sereš. Baš me iznenadi to od tebe. I Pele je najbolji pa dođe Messi, pa je mislio da je najbolji pa dođe Ronaldo itd itd. Kakvi svi vremena, ne lupaj.
I sta jos rade srbi? Koji ste vi srpski medij.
Federer valjda ne postoji
Primitivizam teske kategorije, na svjetskom nivou.
Nije taj Fucsovics za baciti. To je jako dobar rezultat.
Mala joj dužina slabo se vidi
Lijepo od njega. Od Djokovica ocekujem da bude primjer i da primi vakcinu
Prava podrška ja kada se učipate i platite Novaku 500 000$ sud .troškova...
Kad dodjes nazad u Srbiju, probaj nafatati Djoku pa mu ga i popusi.
Jadni narod, a niko ga ne žali...ccc
Nista protiv nikoga nema, neka radi ko sta hoce al nek je doktor doktor, inzinjer inzinjer a teniser teniser i to je to. Nemoj da teniser glumi naucnika atomske fizike zivota vam.
Upravo to @eanibab
Opet mjesate babe i zabe.
Koliko isfrustriranih idiota ostavlja komentare u p.m tipa jezik od turaka, zastava od rusa itd.... Čast izuzetcima nekaže se dzaba glupi bosnjo
Dovoljno je da se tvoj profil otvori i da se vide komentari isfrustriranog idiota lol
E JBG.
Razvio zastavu a pelcovan i glup a ovaj nije pelcovan i pametan. joj ublehara pa jel iko ima gram mozga istocno od raja.
ja i...