Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas dirljivo. Podsjetilo me na x situacija kad nasa tri predsjednika plaču jer žele da urade najbolje za BiH, pa ih ponesu emocije i građani prepoznaju tu iskrenu ljubav.
Od kako je ukinut vojni rok sve je otišlo u k.... hahaha
Niko Djokovica ne spominje, samo Rafu i Fedexa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva era zaista za nepovjerovati. Dvojica najvećih ikada u tenisu!
Da samo sto ih ovaj treci mlatio u medjusobnim okrsajima obadvojicu.
Koja glupost placu sto su ostarili i sti nece zaradjivat milione. Sta sta bi obicni svijet trebao svaki dan plakati. Bolje da su te milione zarade sa oprostajnog meca dali u humanitarne svrhe nego sto placu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odmori se legendo,gospodine.Zasluzio si!
Djokovic lazira!
vako je moj komsija bajro plako kad mu je bio ispracaj u penziju samo sto niko drugi nije plako a ne znamo zasto je i on plako. je li zbog toga sto nece vise raditi ili sto ce umjesto 850 plate dobijati 550 penzije. nisam ga nikad pitao. mozda je i zbog polovke rakije pa neke emocije proradile. uglavnom ostat ce misterija zasto je bajraga plakao
Svaka suza 100 000$. Koja glupost. Nikog nije briga za djecu i ljude koji placu zbog straha od smrti, gladi, siromaštva...
I Dzumhur bi plakao da ga je neko zvao. Sad navodno po srbijanskim selima igra mastere.
Djokovic odglumio kao meghan na sahrani kraljice elisabete II haha
Fakat scena za vjećnost, ali realno bolja slika bi bila da i Nole sjedi pored njih.Ne znam zašto Noleta izguruju iz ovog dvojca.Nekako mediji stalno u fokus stavljaju Nadala i Federera, a svakom je jasno da je tu i Nole.Ako nije bolji, lošiji nije.
Vratite obavezno služenje vojnog roka. Ovo se otelo kontroli.
Đe je Džumiii??? Rodžere siso!
Djokovica niko smisliti ne moze pa pokusava da se prisloni uz najvoljenije tenisere svijeta.Proracunati histerik
Sta im od toga volili ga neko ili ne? Mislis da se Nadal i Federer vole? Latin i German? Ne funkcionise to tako Edvine, malo za tv i to, posle kao da se u putu nisu sreli. Nole je svoj bio i ostao, vole ga gde treba u svojoj Srbiji i Crnoj Gori, u BiH i podosta njih u Hrvatskoj. Dalje ne treba!
U ovom sportu se zvijezde uvjek rađaju..
Najjplacenije svjetske narikache😱
placu ko pred operaciju Treskavica gdje ne znas hoces li se ziv vratiti.....