Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde damire, gleda te cijeli svijet, pokazi Federeru sta znas !
Rodžer spremi se da ides po loptice.
27.05.2015. u 14:53 Sad je 14:57 i 70 komentara već ima,ovo je rekord...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
steta za Federera, vec u 3. krugu neletio na Dzumija
Kladim se da Federer za Damira ,do sada, nije ni čuo.
Federer nije više nepobedljiv kao što je bio od 2005 do 2010. Osvojio je samo jedan Grand Slam u poslednjih 5 godina i verujem da ga može Damir iznenaditi, ali da će biti lako neće.
bravoo caree odavno te pratim, od prvog tvog meča, a ne kao vecina ovih, sto cijene sportiste tek kad pobijedi nekog velikog, a sve prije toga omalozavaju uglavnom top 50 do kraja godine akobogda, sretnoo
svaka cast!
sta ce sad izmislit ovi nasi, sta ce reci da je opet pustio, e sad nema opravdanja, sad se pokazao kvalitet
cestitke care.. igrati protiv legende je velika stvar..
To je NASE dijete.Mi smo Zeljini,Zeljo je nas.Hvala PTPC,a vi smetljari FTV i BHT1 dobicete pretplatu kad na vrbi grozdje rodi.
Dusmani crknite...
Federer eliminisao Grenollesa i u trecem kolu cega ga slavni Bosanskohercegovacki Dzumhur
Bravo, čestitke
Pobjediti će Dzumi i Federera!!! A ako Bog da i Novaka ;-)
Ovaj Dzumhu mumhur, kako li vce, u mecu protiv federera ima da se najede sljake. U svakom slucaju bolje ce od vas proc jer ste se vi najeli G... na. ;)
Gdje si Nesika babu ti jbm:)
Sretno Damsi! :) Neka se i za nas čuje. :)
Čestitke momku na pobjedi, a radost nama svima.
A naša stara koka Mirjana Lučić je razbila Halep (3 nositeljicu) i otišla u 3 kolo. e to se zove lijepa pobjeda jer ulaziš u ždrijeb koji je "laksi" a ipak si pobijedio 3 na svijetu.