Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire majstore, Bosna je uz tebe
Sretno sine bosanski, čvrsto i jako
https://goo.gl/bhm2Sq
Naprijed mali. https://www.youtube.com/watch?v=70HlBb4cZO4
Opet PTPC prenosi mec Dzumhura, svaka cast. http://www.rtrs.tv/plus/raspored.php?c=1
Sretno majstore 🎾
HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHA Dok sudija ne odsvira kraj pa jbt sta ovaj igra hokej na ledu ili tenis?
U savremenom jeziku postoji nesto sto se zove ... preneseno znacenje.
Ne mogu da vjerujem...levat vam baci kost Dzumi ili dzuma i vi se primite i pola komentara o tome....da li ste vi procitali naslov...clanak o cemu se pise uopste.....Sretno Dzumi.....opusteno...bez grca... samo pusti da te igra nosi
cestitam damiru na upjehu jer 3 kolo je sasvim pristojan rezultat (bodovi + novac) koji ce mu pomoci u daljnjoj karijeri....igra na centralnom terenu s federerom heeej tko moze pozeljeti vise? ako pruzi dobru partiju tenisa ili pobijedi to ce biti prekretnica u njegovom zivotu sto se tice tenisa,sponzora,svega. zelim mu sve najbolje prema mu dajem male sanse ali neka uziva u mecu jer ce biti zakon.
Idemo Damireee :D
Ne treba gubiti iz vida dvije stvari: 1. Plasmanom u treci krug Roland Garros-a Dzumhur je nadmasio ocekivanja i napravio "pidvig". Tim vise, sto su njegovi protivnici u minula dva meca, obojica, renomirana teniska imena. 2. Damirov danasnji protivnik je ne samo No. 2 ATP teniser, vec to je, ni manje - ni vise, Roger Federer. U zavrsnoj fazi karijere, ali jos uvijek legendarni Federer, koji je, jos uvijek, bar 80 % igraca koji je bio. Imajuci u vidu receno, Dzumhur nema sta izgubiti, a dobiti moze mnogo. A ako se malo pazljivije sagledaju okolnosti za ovaj mec ( iz Dzumhurove perspektive ), namece se zakljucak da ocakav mec nije mogao doci u pogodnije vrijeme za BH tenisera, I daju mu izglede da, zapravo, nacini istorijski pidvig. Uz iskrene zelje I cestitke za vec ostvareno, nadajmo se da ce I "fortuna", boginja srece, biti na Dzumhurovoj strani. Sretno!!
A kto je taj sta je ta da prostis Gdje li je taj Odakle je Kuda je taj Roger Federer
Dzumi do pobjedeee
Sretno Dame 🎾
Ko i do sada-Igraj sa obrazom i trudi se a raja je uz tebe...pa šta Bog da!!!
Vece su sanse da Dzumhur pobijedi Federera nego da zeljo osvoji titulu
izdominiraj damire