Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak, Bog te poživio! Bog te je nagradio kao maloga jer je vidio da si ti ljudina i imaš otvoreno srce!!!
heh, jesi čudan...pa Novak je bio toliko u Hrvatskoj da se osiječa kao doma...on je toliko napravio za regiju da je kao i naš...poštivamo ga..
hrkatolik Ne obracaj paznju na ovog sa nikom Serbin to je mali nacista nije SRBIN nego tako malo lozi ove multietnićare
To su pravi sportisti :-)
Jos samo da Nole izbaci ljubakanje sa Kusutricom i Dodikom i da tri smrdljiva prsta prestane dizati kad pobijedi bit ce sve okej! Naivni Bosnjo
pastuh kad ti nebi bio bosnjo a bio samo covjek onda bi bilo ok a ovako ti gledas sve i svakoga kroz vjeru dzaba tebi sto si dijasporac ti si samo i ostao glupi bosnjo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljihh betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Uvijek sam navijala za Noleta, a sad znam i zasto :)
Nisam gotivio Noleta prije, ali je frajer ljudina, nema sta. Svaka cast
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Nadal: Your HELP in Serbia & BOSNIA is fantastic #DjokerNole ------------------------------------------------------- KAKVU TU DJOKOVIC POMOC DAJE BOSNI, O KOJOJ NADAL PRICA? MENI SE CINI DA JE "NOLE" LAGANINI PRISLEPAO BOSNU U NASLOV ZA POMOC, A DA SVE SALJE U SRBIJU? NE OZBILJNO, KAKVU JE ON TO POMOC POSLAO BOSNI? OK, OBECAO DA CE NJEGOVA FONDACIJA NAPRAVITI SKOLE U SRBIJI, FINO, POSTUJEM, MEDJUTIM O KAKVOJ POMOCI BOSNI NADAL PRICA U PORUCI DJOKOVICU? TWITANJE I SLIKANJE SA DRUGIMA? U CEMU JE POENTA?
vidjela zaba da se konji kuju,pa i ona digla nogu...
Pomozite Republici Srpskoj! Sada treba pomoc vise nego nikada. Ovako nije bilo ni 92-95! http://helpsrpska.com/
da su nam politicari poput sportista,eh...
Hvala Nadalu ali naša djeca ne mogu sutra kupiti hljeb za tvoje riječi podrške. Ovom narodu je dosta praznih riječi i lijepih želja.
Mediji su najvece sredstvo manipulisanja pojedincima.Hajd ga znaj mozda je covjek i donirao a nije objavljeno
Narod bosanski niko ne moze pobjediti....Bosna nepokoriva! https://hr-hr.facebook.com/Sanica2012/photos/a.300581533343459.60723.300572283344384/620007378067538/?type=1&theater
Ma ne moze nam ni HAARP nista!
Rafa pusti se suplje. kupi pelena, lopata, cizama i posalji. Jedino tako ces podrzati "verbalno" narod.
ma vazno je da je stavio na svoji stranicu--poslije Djokovicevog govora u Rimu i transporenta igovora na BBC i CCN vidjeli smo kako pomoc pristize a dotad niko nista nije ni pisao a kamo li slao neku pomoc -Ronaldo 6 miliona-angelina 500 hiljada-dolaze pare ali dolaze i problemi kako sacuvati te pare od politicara koji ce nadstojati da ih zgrabe sebi
Nije Ronaldo dao ni marke
stipu rijeci,keš se pika :)
tenis je sport bogatasa samo dajte pomazite al trazite fiskalni racun gde su pare