Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik se zeza vec dugo sa povredama, bolje se sad povuci nego praviti sebi probleme za starost sa raznim povredama.
Nikad poraz, samo povreda!
Jbt koja tragedija hahahahaha
Eno pičkousti gleda zastavu nezavisne države Kosova i Velike Albanije i kmeči al država,,one stoje pa stoje
*džaba
Šteta bez obzira na činjenicu da mu je prošlogodinji AO sumnjiv, da u decembru ima koronu i dođe na AO koji nije njegova podloga i još okrene protiv Medvedeva 0-2 u finalu!? Nekako bez dopa ne ide.
Nadal je daleko najbolji igrac svih vremena. On je na drugom nivou koji ti ne mozes percipirati, pa zato ti nije jasno. On je toliko dobar, kvalitetan, osmisljen, iskusan, da mu je potrebno samo par meceva da se uigra i pomete sve do kraja. Povrede su ga sputavale. Za njega je to lose, jer nece dozivjeti maksimum, ali za tenis i nije toliko lose, jer bi bio dosadan sa tolikom njegovom dominacijom.
A sta da je pobjedio pisalo bi koji borac i nakon povrede rafa je stisnuo zube itd
Misu su prošle godine Namjestili sve al ne ide pa ne ide
Ne vjerujem u namjestanja i stele u profesionalnom tenisu. Ako ti vjerujes zaboravio si da je Rafa dobio najtezi zrijeb. To se bas komentarisalo neki dan.
Pokazuje se da je bolje ne primati Pf. iglu....
Ovako zamišljam svakog narkica kad kaze ma trebo ja igrat za reprezentaciju al imo povredu
Godine rođak, povuci se kao goapodin i pusti mlađe malo da igraju
Svemu dodje kraj...