Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam tvrdim da s njim nisu cista posla. Treba dobro provjeriti njega i osobe oko njega i njihove aktivnosti na kladarama.
hebem ja vas teoreticare zavjere, srecom ste gledali mec pa znate ;)
@StariGradJeJedanGrad uplata nek bude 10 000 * 42... ma pametno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je nezabilježeno u historiji tenisa . Kloc jedan mrtvi najveći govnar koji se ikad pojavio u tenisu . Stidi se seljačino nevaspitana .Dečku treba da ga dobro istraži za namještanja ova .
pametno odigrano obojici po stan ili kuca od kladare
jbg damire, ne moze bit vala da ovoliko meceva izgubis na slican nacin
damir, seljak,
"Prokockao". Kljucna rijec.
drvena marija
e jel iko skontao iz ovog teksta sta se u stvari dogodilo?
ama ljudi. dogovorili meč. za koju godinu će se tek krenuti istraživati a tad će ovaj već biti penzioner a dzumhur svakako nema daljeg napretka tako da obojica uzmu koju kintu.
ŠTA URADI CRNI DAMIRE-PROSU POBJEDU
Čovek zvani drugo kolo.
Kakav je ovo bilmez trend od 2,11 m u tenisu...
Nabijem sve što pričaju protiv Džumija, Džeke, Teletovića i Pjanića....to su naši zlatni momci a kada zavrse karijere shvatit cete....
Zato i imamo toliko uspjeha, sportska velesila
"Kad ja ušpicim..."
will you give up already...
sazret ces Damire kad tad
Mogao bi Karlovic i drugu godinu zaredom uzet ovaj turnir.