Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi ja tamo živio pa taman bio prosjak u Bejha ! Mrav kad te ćopi ode u helać ! 🤣😅🤣😅🤣😅
A tek kengur kad te dohvati u šake🤣😅🤣😅🤣😅
Nebi ni ja.. U istocnoj Australiji,ima I pauk smrtonosni I kad ljudi obuvaju obucu, uvijek provjere da se nije zavukao... Melburn ,Brizben I Adelaid
To je znak!
Dje prva..?
Ubacite je Duduku u gaće
Dobro je sto nije kengur uletio na teren...
Ne da mi se provjeravati na internetu o kojoj zmiji se radi u konkretnom slucaju. Zmija broj 1 nosi nadimak seven steps(sedam koraka). Toliko covjek moze prezivjeti odnosno napraviti nakon njenog ugriza.
Pravda za drugoplasiranu zmiju , koja voli tenis !!! Htjela samo u qualifikacije , 🤧 Pitam se kako joj je uspjelo da dođe do terena a da usput nikog ne gricne ?????
Sebija , 🥶
Zmijuga
Dobro da nije ona prva Sebija
Divan Hrvatski jezik... cuj dogmizala hahaha valjda se kaže dopuzala. Dokle ide ova Kroatizacija Bošnjaka.
jel' zmija puzavac il' gmizavac? :)
Sav besmisao tog, i koliko su "različiti jezici" se ogleda u hrvatskom - Dom , kućanica.. u srpskom - kuća, domaćica 😂 e sad sta vi koristite u konkretnom slucaju, to ne znwm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)