Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đokica uopće nije srbin već je šiptar
su ovi kompleksasi, koji fakat ne prate sport i ne mogu da cestitaju na postenoj pobjedi juce se recimo u ovom mecu Federer jako trudio i zelio pobjedu pred svojom publikom, u rodnom mu gradu, u dvorani koja ce uskoro ponijeti i njegovo ime...ali on je pustio da ga Nole dobije, dobar je on momak i veliki altruista
@kraljutenisa, I drzacemo muslimana na mestu Predsednika Vlade dok ne istrebimo sve muslimane u Raskoj. E onda cemo i njega na lager!
@RUS svaka cast za komentar.... a ako niste znali Federer je u Madridu na Noletovu mec loptu kada je sudija rekao da je lopta u autu Fedex je rekao da je lopta dobraa....to je covijek,to je fer igrac to je ljudina na mec loptuuu hallooooo.....a danas Fedexu nije islo sto je Nole iskoristio...eto sve cestitke.... A znate kako ljudi kazu:\"Niko nema sto srbin imade! Muslimana za prijedsednika vlade.\" :)))))) Loveeeeeeeee u Fedex :)))
Đoković jes pobijedio, ali ovo je sporedan turnir, treba pobijediti Federer na USA open, Wimbeldonu, Franc Openu ili Australian openu, tu se pokaziva znanje, samo što na ovim turnirima Đokoviću smetaju vremenske nepogode. Nego napisao sam negdje jednom davno da Đoković može pobijediti Federera samo kad mu ovaj pusti, eto sad znate kako je pobijedio :).
Bravo Nole! Jedva cekam tvoj slijedeci mec...Sretno u Parizu.
Za mene je raritet domaca rijec, a nije anglizam vec je latinskog porijekla (raritas)...
ne bi bilo lose da umjesto anglizama koji cine da djelujete \'\'inteligentnije\'\' koristite i domace rijeci raritet xD nole svaka cast, bilo je krajnje vrijeme :D
Djokovic je sjajan sportista a i veliki covjek, sto je raritet u danasnjem svijetu sportista...Svaka cast na pobjedi!
Ovom uspehu srpskog tenisa treba dodati još jedan: na istom turniru pobeda i u muškom dublu Zimonjić-Nestor nad braćom Brajan.
Pokazao je u nekoliko navrata koliko je fer igrac, koliki je dzentlmen i sportista i veliki soumen! Najbolje se to vidjelo u Montrealu ove godine kada je igrao protiv Rodika, i kada je sugerisao Rodiku da trazi challenge onda kada to ovaj nije pomisljao i zahvaljujuci tome Rodik je dobio kljucni gem u tom setu i pobijedio. Momak je za primjer svima, veliki covjek... kapa do poda za Djoleta!
Svaka cast na postenom komentaru! NOLE PONOS SRBIJE!
Musliman sam ali blago Srbima na ovakom covjeku...Em dobar sportista em se vidi na njemu da je dobar covjek...Kako Hrvati ili Bosnjai nikad nemaju ovakvog sportista, il su dobri sportasi a nule ko osobe ili obrtnuto??? Pozdrav
Bravo Nole srpski kralju, nas najbolji ambasadoru... pokazi svijetu ko su ustvari Srbi!!!
nole svaka cast...bas si lijepo preslusao federera...svaka cast...a za tvoju lozu...nemam rijeci :-))))