Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sveti smrdime.......hrist bog ili neki treci te nagradio na nekoj tralalalala slavi kod naseg nacionale heroja babica koje su nekim cudom nasli u rupi obraslog kosom kao gorila......zivjeo beogradski pasaluk::):)):):):::):)
TOOO SRBINEEE !!!
Ovaj tekst je pisao Stjepan Kljuijic. Malo je nervozan jer ocekuje interpolovu potjernicu pa mu je zato clanak los!
Ja razumijem jezik tenisa, ali ne razumijem jezik kojim je napisan ovaj gore tekst. Sta je tenisac? Sta je srbijanski? Sta je nositelj? Sta znaci breaknuti nekoga???
bolje da su poslali te pare u sarajevo da izgradimo jos jednu dzamiju izmedju skenderije i miljacke ..
Imam utisak da je autor teksta mnogo razocaran zbog krajnjed rezultata. Mada ga nevolimo, vijest se mora napisati nepristrano.
A da li je Srbin Novak Đoković uzeo više muslimanskih para od našeg vrlog i uvaženog rejsa Serića?
kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Opet Srbin otima muslimanske pare.Pa dokle vise?
a imal da valja nesto sto iz muslimanske materice izadje,...reko bih da nema,cudi me jedino kako ste i uspevali nesto da uradite dok su oko vas bili srbi il hrvati,izgleda da su vam biberili hanume,sad ni tog vise nema,pa ste osudjeni na degenerisanje,i menjate cak i fizionomije,sta li je u pitanju,serijat ili prokletstvo predaka koje ste izdali
Nole mnogo nervira svoje navijace, ali smo presrecni sto ga imamo!!! NOLE PONOS SRBIJE!!!
Noleta je izmislila i stvorila srpska propaganda! Cak su i one seikove prave muslimane koji mu se dive izmislili mastom!
Lloyd ziva istina..izivni sto smo ti upropastili nedelju.
Ne vjerujem ovoj vijesti, ovo je srpska propaganda.