Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad imaš lovu vrag ti neda mira
to je ziva istina :D
jel to iz iskustva?
sto je pio kafu od 5 KM, kad ima i za 1 KM
Kako je moguce da neko toliko zaglavi ? Meni je nepojmljivo da neko ne vodi računa o svom novcu . Na šta spiska tolike milione ,nije on bas tolika budala da nije znao šta radi ? Stvarno mi ne ide u glavu .
@Dopeman Ma znam ja to i tačno je sve sto si rekao , al on nije ni neki nadobudni balavac ,niti je recimo poput onog fudbalera Adriana koji je odrastao u favelama i favelama se vratio . On mi djeluje kao ozbiljan covjek ,zato me cudi.
dotle došlo baš? strovala....
Nije naviko radit, a tašmakara draga
Konta ma vratit ce se nekako,sad bi volio da nije ni igrao teniss
nesto se nesjecam kada je pisano zadnji put o njemu, otkako je cojek na mukama samo mu i drugi pristaju na muke. a sta drugo i ocekivat od ljudi
Pa gdje razvali 61 milion dragi Borise?Morao si malo i na pemziju misliti...U godine ides,a kokuz...Vidjeces,to nije nimalo cool osjecaj.
peNziju
@saltcity_tz Je li ti to zaozbilje?:)
Kako mozes onolike pare potrositi cccc
kako je uspio da bankrotira pored toliko zarađenih miliona, ne kontam stvarno
Ima on zaštekano da živi fino, samo malo umjerenije...
Ko bi rekao za njega da mu je guza bila sira od usta
Zmaj od Sipova na aparatima😂😂😂
Ko da je Covicu dao da mu vodi finansije...
Tako toliko na texas holedmu nisam vidio!
haha cuj trazi 550.000 € a dugovi mi oko 65 Miliona €..